opc_loader

Hippe sieraden

Hippe sieraden

Hippe sieraden hoeven niet duur te zijn

Er hip en modieus uitzien hoeft niet duur te zijn. Het is niet nodig om elke week een nieuw setje kleding te kopen om je look te veranderen. Mix and match je outfit met de juiste accessoires en sieraden en je ziet er als nieuw uit. Zorg gewoon dat je sieraden opvallen!

Forever 21
Wil je er net iets anders uitzien dan je buurvrouw dat kan dan met de collectie van een winkel die je niet in elke plaats vindt. Neem bijvoorbeeld Forever 21, deze betaalbare retailer biedt je veel hippe sieraden die al zonder dat ze in de aanbieding zijn scherp geprijsd zijn. Kun je nagaan wat een koopjes ze bieden als de einde-van-het-seizoen-sale bezig is. En wanneer je met een Forever 21 kortingscode bestelt, krijg je een nóg betere prijs.

Shop online
Het is jammer dat je vaak wel even moet reizen om bij die leuke winkels te komen. Om reiskosten te besparen kun je daarom net zo goed online op zoek gaan. Via je computer kun je immers overal en altijd winkelen? Na even surfen kom je meestal wel op een leuke website terecht. Bekende of buitenlandse winkels – zoals de al eerder genoemde Forever 21 – hebben vaak een online-shop waar je geregeld ook nog met korting kunt winkelen. 

Maak je eigen sieraden
Wil je toch nog iets anders? Als je een beetje creatief bent en als je het leuk vind om met je handen bezig te zijn, waarom probeer je niet eens om je eigen hippe sieraden te maken? Gegarandeerd unieke sieraden in jouw eigen persoonlijke stijl. Volg eens een workshop of zoek op internet naar tips en materialen. 

Shop tweedehands
Vintage blijft nog steeds de trend. Dat geldt niet alleen voor kleding maar zeker ook voor sieraden. Voor de leukste vintage accessoires is internet een goede plek. Kijk op de veilingsites of google gewoon op 'vintage'. 

Je kunt ook je luie stoel laten voor wat het is en er op uit gaan. Er zijn altijd wel een paar tweedehandswinkels in je buurt of bezoek eens een vlooienmarkt of een bazaar. Het kost wat tijd maar je weet nooit wat voor schatten je tegenkomt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.