opc_loader
Filters
€ 16
€ 33
Voorraad

  Fraaie opaal oorbellen bestellen

  Oorbellen zijn al vele decennia populair. Ook vandaag de dag worden oorbellen volop gebruikt. Een veelvoorkomende motivatie van deze trend is dat mensen zich kunnen onderscheiden. Daarnaast hoeft het kopen van oorbellen niet per se duur te zijn. Onze sieradenwebshop ik ben sieraden biedt oorbellen aan voor een lage prijs. Dit geldt ook voor de opaal oorbellen die we aanbieden. Dit betekent niet dat de oorbellen van mindere kwaliteit zijn. Echter, wordt dit bepaald door het materiaal waarvan de oorbel gemaakt is. Het doel van ons is om de klanten een groot assortiment te bieden, waarbinnen de prijzen laag blijven. Door de lage kosten kunt u wellicht meerdere oorbelsetjes aanschaffen. Dit zorgt er tevens voor dat u meer kunt afwisselen en de trend van oorbellen kunt bijhouden.

  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1

  Soorten oorbellen

  Wij hebben een bijzonder breed assortiment oorbellen. Natuurlijk kunt u op deze pagina terecht voor de opaal oorbellen, maar ons assortiment is breder dan de opaal oorbellen. Hierbij kunt u denken aan gouden oorbellen, de multikleuren Zirkonia oorbellen, de handgemaakte oorbellen, oor manchettenveren oorbellenzilveren oorbellen, zilveren parels en de double dots oorbellen. Door dit variërende aanbod is de kans groter dat u oorbellen vindt die bij u passen en dit is ook één van onze doelen: zoveel mogelijk fraaie en scherp geprijsde oorbellen aanbieden.

  Trends op het gebied van oorbellen

  De opaal oorbellen zijn zeker aan te raden, maar u heeft zoals aangegeven veel meer keus. De nieuwe trend van de oorbellen zijn de double dot oorbellen. De Nederlandse vertaling hiervan is, de dubbel dots. Dit zijn oorbellen die aan twee zijden van het oor gedragen kunnen worden. Aan de ene kant van het oor kunt u bijvoorbeeld een parel dragen en aan de andere kant van het oor een zilveren of gouden oorbel. Het merk Dior, die bekent staat om sieraden, kleding en parfum, was de eerste die deze sieraden op de markt bracht. De trend is afkomstig vanuit Amerika en gedeeltelijk vanuit Engeland. De populariteit van de dubbel dots is toegenomen doordat bekende zangers en filmsterren deze sieraden zijn gaan dragen.

  Oorbellen combineren met kledingstijl

  Met oorbellen kunt u uw uiterlijk bepalen. Stelt u zichzelf eens de vraag: wat wil ik uitstralen? Is dit elegantie, rock & roll, hip, stoer of misschien wel klassiek? Er zijn tal van stijlen op te noemen, waarin u zichzelf wellicht herkent. Belangrijk om te weten is, dat onze sieradenwebshop u de gelegenheid biedt om veel van deze stijlen uit te stralen vanwege het brede bestaande assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleine oorknopjes of opvallende gouden of zilveren oorringen. Onze webshop heeft een selectie gemaakt van de mooiste oorbellen voor diverse stijlen. Ook is er een collectie verzameld van trendy oorbellen met een hoge kwaliteit, bestaande uit materialen die langdurig meegaan.

  Handige tips- en informatie

  De goedkope trendy oorbellen raken snel verkocht. Dit kan ertoe leiden dat deze oorbellen voor een bepaalde periode niet beschikbaar zijn op onze webshop. In dit geval kunt u contact opnemen om te vragen binnen welk tijdsbestek de oorbellen weer op voorraad zijn. Andere nuttige informatie die wij u willen geven, is dat u te allen tijde veilig kunt betalen op de website ikbensieraden.nl. De producten worden bovendien afgeleverd, zonder dat hier verzendkosten aan verbonden zijn. Nadat de bestelling bij u wordt bezorgd, heeft u 14 dagen bedenktijd. De kans bestaat dat uw bestelling niet naar wens is. Indien dit het geval is, kunt u het product naar ons retourneren. De sieradenwebshop onderscheidt zichzelf door het creatieve aanbod en de lage prijzen. Een belangrijk uitgangspunt van ons is dat oorbellen voor een ieder beschikbaar dienen te zijn. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht om oorbellen te kopen. De service van onze webshop omtrent een snelle levering en uitmuntende service, waardoor wij een van de meest geliefde webshops zijn in Nederland. Enfin, kijkt u op uw gemak rond en laat u inspireren door de vele mogelijkheden, trends, kleuren- en ontwerpen!