opc_loader
Filters
€ 16
€ 57
Voorraad

  Parel oorbel

  Een mooie parel oorbel kopen doet u het voordeligst bij ikbensieraden.nl! Wij hebben een ontzettend groot en uitgebreid assortiment met de leukste parel oorbellen die u voor een voordelige prijs kunt bestellen. Wij streven ernaar dat iedereen met zijn eigen budget een mooie parel oorbel kan bestellen. Zo heeft u de keuze uit een leuke parel oorbel van slechts een paar euro tot een hoogwaardige pareloorbel van enkele tientjes. Op deze manier is er voor ieder wat wils en slaagt u bij ons altijd! 

  Sieraad 1 tot 12 (van de 12 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 12 (van de 12 sieraden). Resultaat:1

  Soorten parel oorbellen

  Wij hebben een groot assortiment met parel oorbellen waarmee wij iedereen willen voorzien van zijn favoriete oorbel. Er zijn verschillende maten en soorten bij ons te bestellen. Zo is er bijvoorbeeld de Classy natuurlijke zee witte parel oorbel. Dit is een klassieke parel oorbel die voorzien is van een mooie witte zee parel. Deze oorbel past ontzettend goed bij een chique aangelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van een mooie zwarte jurk in combinatie met deze parel oorbel. U zult dan een hoop klasse uitstralen met u leuke outfit. Deze mooie Classy natuurlijke zee witte parel is al te bestellen voor een bedrag van slechts 19,59. Voor de prijs hoeft u het dus ook niet te laten! Een andere populaire oorbel in ons assortiment is de 18k Gold plated gewikkeld blad met witte zirkonia en Waterdruppel vormige imitatie Parel Oorbellen. Deze oorbel ziet er verbluffend uit met zijn strakke en tevens klassieke design. Deze oorbel is met recht een van onze populairste parel oorbel van dit moment. Zoals u kunt zien aan het design is deze oorbel ontzettend goed afgewerkt en is deze voorzien van een aantal leuke details. Wat vooral erg opvalt aan deze oorbel is het gewikkelde blad van witte zirkonia. Dit ziet er erg mooi uit en geeft een mooi effect. Wij krijgen vaak leuke reacties van onze klanten die deze oorbel besteld hebben. Deze oorbel ziet eruit alsof hij duizenden euro’s waard is! Uiteraard hebben wij nog veel meer verschillende soorten parel oorbellen van allerlei soorten materialen. Erg populair zijn de zirkonia oorbellen en de klassieke parel oorbellen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en vind uw perfecte oorbel. Als u vragen heeft over een bepaald sieraad kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ook kunt u contact met ons opnemen als u een bepaalde suggestie heeft.

  Parel oorbellen kopen

  Als u een parel oorbel wilt kopen voor de voordeligste prijs bent u bij ikbensieraden.nl aan het juiste adres. Door onze uitstekende connecties met onze leveranciers hebben wij goede prijsafspraken kunnen maken. Hierdoor kunnen wij onze parel oorbellen voordelig inkopen. Uiteindelijk wordt de prijs voor u dan ook een stuk goedkoper. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij een van de voordeligste sieraden webwinkels zijn op het gebied van parel oorbellen. Een parel oorbel bestellen werkt bij ons heel simpel. U zoekt op uw gemak uw favoriete parel oorbellen setje uit. Deze plaatst u in uw winkelwagen in onze webshop. U kunt er nu voor kiezen om verder te winkelen in onze sieraden webshop of om uw bestelling af te ronden. Verder in het bestelproces vragen bij om uw adres gegevens. Deze hebben wij nodig om de sieraden bij u af te leveren. Wij zullen uw gegevens beschermt bewaren en nooit doorverkopen of iets dergelijks. Nadat u uw gegevens heeft doorgegeven kunt u gaan afrekenen met de door u gekozen betaalmethode. Na uw betaling nemen wij uw bestelling in behandeling en zorgen wij dat u uw producten zo snel mogelijk in huis heeft!