opc_loader
Filters
€ 18
€ 69
Voorraad

  Parel Ketting

  Een parel ketting is een artikel dat erg populair is bij ikbensieraden en wordt steeds meer verkocht. Wij verkopen de parel kettingen tegen een gereduceerde prijs om iedereen van de mooiste sieraden te kunnen laten genieten. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van kwalitatieve sieraden tegen een perfect betaalbare prijs. Een parel ketting kan op een klassieke manier, deftige manier maar ook hippe manier worden gedragen. Perfect om te combineren met stoere kleding of juist klassieke kleding. Bij ikbensieraden.nl ben je bijna in alle gevallen nog geen 20 euro kwijt voor een prachtige ketting. Een parel ketting is al te verkrijgen voor een bedragen van €12,45. Tevens zijn de parel kettingen te verkrijgen in diverse soorten en maten. Een aantal voorbeelden in onze collectie parel kettingen zijn de Champagne goud zirkonia dansen meisje ketting, Grote licht pink zirkonia ketting om er een paar te noemen. 

  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1

  Parel Kettingen

  Parel kettingen komen in steeds meer nieuwe varianten en met de nieuwste trends in onze online sieraden shop. Een goedkoop alternatief tegen perfecte prijs is ons motto. Wij kunnen door de lage prijs veel sieraden aanbieden en we helpen jou op weg indien gewenst. Veel bestelde parel kettingen in onze online shop zijn de Zilver Plated Holle Bloem Ketting, Vintage lange water parels en kralen ketting en de Zilver Plated Twee Koppel Vogels en Kralen Ketting. Een fijn prijskaartje voor prachtige sieraden wil iedereen wel hebben. Naast de parel kettingen kan je ook eens kijken bij de gouden kettingen, zilveren kettingen en opaal kettingen. Wanneer een van de kettingen uitverkocht is, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om te vragen over de levertijd van een bepaald product of gewoonweg om wat informatie over de ketting te ontvangen. Vragen over de E-mail proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Parel Ketting Kopen

  Een parel ketting kopen kan in veel gevallen een flinke klus zijn. Ikbensieraden.nl heeft zich gespecialiseerd in het gemak voor de klant. Een parel ketting kopen kan dus met een aantal klikken al zijn gebeurd. Onze online omgeving is veilig en betrouwbaar en de sieraden worden ook nog een gratis thuisgestuurd. Je hoeft dus niet meer uren het internet af te speuren om een parel ketting te kopen want wij zorgen ten alle tijden voor de laagste prijs. Tevens hebben we gezorgd voor een menubalk bovenin en links zodat je de weg gemakkelijk kunt vinden.

  Parel Kettingen Online

  Parel kettingen online kopen kan dus perfect bij ons. Zoek je nog andere producten online dan kan je deze verzamelen in de winkelwagen en achteraf een selectie maken welke parel kettingen of andere sieraden online worden besteld. Naast parel kettingen online hebben wij bijvoorbeeld ook bijpassende parel ringen en andere sieraden.

  Parel Ketting Zilver

  In onze collectie parel kettingen hebben we een parel ketting zilver of bijvoorbeeld een parel ketting goud. Bij ons is het kopen van een parel ketting zilver mogelijk omdat onze prijzen simpelweg voor iedereen te doen zijn. Een parel ketting zilver bij de juwelier is bijvoorbeeld niet iets dat je als impuls aankoop gaat doen voor een luxe gelegenheid. Bestel of selecteer naar een parel ketting zilver ook een andere mooie set sieraden.

  Parel Ketting Goud

  Een parel ketting goud is één van de meest gewilde kettingen in onze sieradenshop. Naast een parel ketting goud hebben wij nog vele andere gouden artikelen. Zo hebben wij armbanden, oorbellen en ringen. In elk van deze secties hebben wij gouden artikelen opgenomen. Ben je dus erg creatief en wil je graag zelf bijpassende setjes samenstellen, dan kan je in deze secties rondkijken om te zien welke producten je mooi bij elkaar vindt passen.