opc_loader
Sieraden aanbieding

Zoetwater parel ketting luxe zilveren schelp met kleine zirkonia

Artikelnr: PZK0005

Zoetwater parel ketting met luxe zilveren schelp en Zirkonia

Een ketting is een zeer veel gedragen sieraad door zowel mannen als vrouwen. Het dragen van een ketting kan soms meerdere redenen hebben. Tegenwoordig dragen mensen sieraden vooral ter versiering en om er nog mooier uit te zien, maar er zijn ook nog tal van andere redenen om sieraden te dragen. Zo is het bijvoorbeeld niet ongewoon dat bepaalde sieraden van generatie op generatie worden doorgegeven en deze hiermee een speciale waarde of betekenis vertegenwoordigen. Ook zijn er tal van sieraden met een symboliek die gebruikt kan worden ter bescherming of als talisman. Deze prachtige parelketting met een zeer fijne gedetailleerde afwerking is niet alleen schitterend om te zien, maar is ook nog eens zeer betekenisvol.

Prachtige parelketting met hoogwaardige gedetailleerde afwerking

Deze ketting heeft van een afstand al een prachtige en stijlvolle look, maar wanneer we dit sieraad van dichterbij bekijken zien we pas echt hoe spectaculair deze ketting is afgewerkt met de fijnste details. De ketting is gemaakt van zeer fijne en kleine schakeltjes die uitkomen in een hanger. De hanger bestaat uit een kleine schelp met een wijdte van 18 millimeter en is 22 millimeter hoog. Binnen in de schelp zit een zoetwater parel. De parel heeft een diameter van tussen de tien en elf millimeter en je kunt kiezen voor verschillende kleuren parel: roze, wit en paars. De parel op zichzelf is al prachtig om te zien, maar de details van de schelp zijn zeer verfijnd. Zo vind je hier diverse minuscule Zirkonia steentjes aan de boven- en onderkant van de schelp die zorgen voor een prachtig accent en een mooie glinstering rondom de parel.

Betekenisvolle parelketting vol symboliek

De parel komen we regelmatig tegen in diverse sieraden. De parel is natuurlijk sowieso al prachtig om te zien, maar er zijn ook diverse symbolieken en betekenissen aan de parel toe te delen, die de parel nog populairder maken. De parel wordt over het algemeen gezien als vrouwelijk en wordt in veel culturen ook beschouwd als talisman of edelsteen die bescherming biedt. In China wordt de parel ook wel gelinkt aan zuiverheid en kostbaarheid, terwijl in het oude Perzië deze edelsteen symbool stond voor maagdelijkheid. Naast deze algemene betekenissen en symboliek zijn er ook nog tal van religieuze interpretaties terug te leiden naar de parel. Met deze schitterende ketting koop je dan ook niet alleen een schitterend sieraad, maar haal je ook een positief en betekenisvol symbool in huis.

68,65

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Zoetwater parel ketting luxe zilveren schelp met kleine zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zoetwater parel ketting luxe zilveren schelp met kleine zirkonia


Aanbevolen Sieraden: