opc_loader
Filters
€ 7
€ 50
Voorraad

  Natuursteen ringen

  Natuurstenen ringen zijn weer helemaal in en wij van ik ben sieraden spelen gelijk weer in op deze trend! Wij zijn altijd al een grote fan geweest van natuurstenen ringen. Hoe komt dit? Wij vinden dat een natuurstenen ring het beste te combineren is met een leuke outfit. Door de ontzettend grote mogelijkheid aan kleuren en modellen is een natuurstenen ring altijd goed te combineren met een leuke outfit. Wij hebben daardoor een groot assortiment samengesteld met de meest leuke ringen die je op dit moment kan krijgen. Ook hebben wij ons assortiment samengesteld op prijs. Wij willen dat er voor iedereen een mogelijkheid is om een mooie natuurstenen ring te bestellen. Ook is het bij ons natuurlijk mogelijk om een mooie set te bestellen. Op deze manier kan jij je sieraden elke dag weer anders dragen en weer combineren met verschillende soorten kleuren en kom jij altijd goed voor de dag! 

  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1

  Soorten natuursteen ringen

  Wij hebben een aantal leuke ringen in ons assortiment. Allemaal met een verschillend design en een verschillende kleur. De meest voorkomende natuursteen ring die wij hebben is de gouden natuurstenen ring. Deze ringen zijn in de basis van goud, de ring zelf dus, en dan met een mooie natuursteen erop. De kleuren van deze natuursteen hebben wij ook in verschillende modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie paarse natuursteen of een mooie rode natuursteen. Wij hebben voor ieder wat wils! Ook hebben wij een mooie zilveren natuursteen ring. Hierbij is de basis zilver en de natuursteen paars. Dit geeft ook een leuk effect en is ook met vele kleuren en kleding te combineren.

  Natuursteen ring kopen

  Een mooie natuursteen ring kopen kan bij ons in de webshop al voor een bedrag van slechts 12,35 euro. Hiervoor heeft u een goede kwaliteit natuursteen ring met een mooie afwerking. Ook kunt u natuurlijk meerdere ringen bestellen. Deze ringen zijn altijd goed met elkaar te combineren. Ook kunt u deze op allebei uw handen dragen, dit ziet er ook altijd erg leuk uit! Een product bestellen bij ons in de webshop gaat heel eenvoudig. U maakt uw keuze uit ons grote assortiment en betaald deze via Ideal of Afterpay. Nadat u betaald heeft gaan wij gelijk voor u aan de slag en verzenden wij gratis uw bestelling.

  Natuursteen ring retour sturen

  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u pas bestelde ring niet past of dat u hem simpelweg niet mooi vindt. In dit geval kunt u deze binnen 14 dagen retour sturen aan ons. Wij geven u dan uw aankoopbedrag terug. Wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten altijd tevreden zijn met hun sieraden en deze dus ook met trots dragen! Onze passie is leuke sieraden verkopen waar iedereen blij mee is. Heeft u een bepaald sieraad dat u niet bij ons in de webwinkel kunt vinden? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan even voor u kijken of wij aan dit sieraad kunnen komen zodat u deze bij ons kunt bestellen!