opc_loader

Wensenlijst

Veilig betalen achteraf 
Gratis verzending
Alles uit voorraad leverbaar
14 dagen bedenktijd
 

Trendy Oorbellen

Trendy oorbellen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Waar u ook bent, je ziet dat ieder type vrouw (en tegenwoordig ook steeds meer mannen) oorbellen dragen. Los van kleding is het voor velen lastig om zichzelf te onderscheiden. Waar mensen vroeger liever met de massa meegingen om zo niet op te vallen, willen vrouwen zichzelf tegenwoordig meer en meer uniek kleding. De oorbel is hiervoor een perfecte manier om dit te doen. Het kan namelijk zo zijn dat u al een flink collectie andere sieraden in huis heeft. Wanneer dit het geval is, is het geweldig om deze sieraden naar eigen smaak met elkaar te combineren. Een voorbeeld van trendy oorbellen zijn bijvoorbeeld Double dots oorbellen.

Sieraad 1 tot 16 (van de 38 sieraden).  Resultaat: 123Volgende
Sieraad 1 tot 16 (van de 38 sieraden).  Resultaat: 123Volgende
Heeft u bijvoorbeeld een hoop armbanden, kettingen of ringen, dan zijn deze mooi met elkaar te combineren aan de hand van de outfit die u aan heeft. Wat wij vaak zien is dat verschilllende soorten armbanden (zoals slavenarmbanden en leren en zilveren armbanden) met elkaar gecombineerd worden en dat de terugkerende basiskleur doorgetrokken wordt naar de rest van de sieraden die gedragen worden. De treny oorbellen die u bij ons in het assortiment vindt, zijn erg divers zodat u altijd wel iets vindt dat bij u past. De prijzen van de meer dan 20 soorten oorbellen varieert tussen de 3 en de 18 euro. Het is dus voor elke vrouw lekker laagdrempellig om een van de oorbellen uit te proberen. Om hier nog meer op in te spelen kunt u uw bestelde producten 14 dagen na ontvangst nog retour sturen aan ons. Wij storten uw aanschafbedrag dan gewoon weer netjes terug op uw rekening.

Trendy Oorbellen Kopen

Trendy oorbellen kopen is iets dat het gehele jaar door gebeurt. Omdat er elk jaar weer nieuwe trends zijn en omdat we uiteraard te  maken hebben met 4 verschillende seizoen, proberen wij altijd mee te gaan met de laatste trends. Om dit te kunnen doen updaten we het assortiment regelmatig en gaan er ook wel eens trendy oorbellen uit. Dit kan komen omdat ze niet meer bij de tijd van het jaar passen, of omdat ze zijn uitverkocht. Dit laatste gebeurt regelmatig en het is u dan ook aan te raden om een set oorbellen, wanneer u deze in de online winkel heeft gezien, snel te bestellen. Het kan namelijk zo maar zijn dat de oorbellen de week erna uitverkocht zijn en wellicht niet meer terugkomen. Ook maken we bij Ikbensieraden gebruik van verschillende materialen. Hieronder zullen deze behandeld worden.

Trendy Gouden Oorbellen

Zoals in bovenstaand assortiment te zien is, hebben we trendy gouden oorbellen, trendy zilveren oorbellen en andere soorten. De gouden oorbellen zijn voorzien van een laagje verguld goud. We hebben er speciaal voor gekozen de oorbellen niet massief goud te maken omdat we graag lage prijzen behouden en dus beschikbaar willen zijn voor iedere vrouw.  Daarnaast hebben we ook nog trendy gouden oorbellen welke voorzien zijn van Zirkonia steentjes voor een klassieke maar toch trendy uitstraling.

Trendy Zilveren Oorbellen Online

Ook hebben we de trendy zilveren oorbellen uiteraard voor u online gezet. Deze zilveren oorbellen zijn wat meer gangbaar dan de gouden oorbellen en worden dan ook bijzonder vaak besteld via de webshop. Zoals te zien is, hebben we bijvoorbeeld dieren oorbellen met lieve katjes of uitljes. Deze oorbellen onderscheiden u echt van de rest en zullen veel bekijks hebben bij anderen. Wanneer u de trendy oorbellen online besteld dan worden deze geheel gratis bij u thuisbezorgd, ongeacht de prijs van het product. Wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt, kunt u ons een E-mail sturen of contact met ons opnemen via de telefoon zodat wij u kunnen helpen met uw aankoop. Via de E-mail zal iemand zo snel mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen.

Menu