opc_loader
Filters
€ 9
€ 24
Voorraad

  Natuurlijke stenenkettingen online bestellen

  Bent u op zoek naar fraaie natuurlijke stenenkettingen? Deze natuurlijke stenenkettingen kunt u eenvoudig via onze website vinden. Onze Sieradenwebshop heeft een aanbod van natuurlijke stenenkettingen die gericht zijn op de trends van nu. Echter, bieden wij ook kettingen aan die niet gebonden zijn aan tijd. Dit betekent dat ze te allen tijde gedragen kunnen worden. Het assortiment van onze Sieradenwebshop is bijzonder breed. Er worden zowel kettingen voor dames als heren verkocht. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een van onze sieraden.

  Sieraad 1 tot 16 (van de 20 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 20 sieraden). Resultaat:12Volgende

  Aanbod natuurlijke stenenkettingen

  Er worden diverse natuurlijke stenenkettingen aangeboden vanuit onze webshop. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een zilveren, gouden of houten ketting. Ook heeft u de keuze uit een stenen ketting een persoonlijkheid ketting, een statementketting, een opaal, een parel- of een multilaag ketting. Elke ketting heeft een uniek element. Het hangt ervan af waar u naar op zoek bent. Wilt u een ketting aanschaffen voor een bepaalde gelegenheid? Of zoekt u naar iets blijvends, bijvoorbeeld een sieraad die u altijd kunt dragen? Of wilt u een boodschap uitzenden naar de buitenwereld met uw ketting? Wij bieden u een aanbod waaruit meerdere mogelijkheden bestaan. Neem gerust een kijkje in het assortiment van onze website Ikbensieraden.nl
   

  Een ketting schoonmaken

  Hebt u bij ons een stenen ketting aangeschaft, dan is het ook handig om te weten hoe deze schoon kan worden gemaakt. Een ketting kunt u schoonmaken door lauw of warm water te gebruiken. Het is de bedoeling dat u uw sieraad in het water neerlegt. Hierna kunt u de ketting afdrogen met een zachte handdoek. Wat over het algemeen wordt afgeraden is, dat u chemicaliën gebruikt tijdens het reinigen van uw ketting. Om het behoud van uw sieraden te bevorderen kunt u het beste deze afdoen tijden de uitoefening van een sport, slapen, zwemmen of in bad gaan.  

  Voordelen die u heeft bij het kopen van een stenen ketting

  Onze webshop rekent geen verzendkosten. Dit betekent dat alle bestellingen gratis naar u worden verzonden. Het doel is om bestellingen zoals stenen kettingen zo snel als mogelijk op de post te doen, wanneer de betaling door u is uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat u op een snellere manier plezier kunt hebben van uw uitgekozen ketting.
   

  De geschiedenis van de ketting

  Misschien bent u benieuwd waar uw ketting 'oorspronkelijk' vandaan komt en welk materiaal het bevat. Hiervoor nemen wij u mee naar een stukje geschiedenis van de ketting. De ketting is ongeveer 40.000 jaar geleden ontstaan. De ketting vindt haar oorsprong in het stenentijdperk. In deze tijd werd de eerste halsketting gemaakt van natuurlijke materialen, zoals schelpen, steen, hout en zaden. Ook werd dierenhuid gebruikt als grondstof voor een halsketting. Na het stenentijdperk kwam de Bronstijd. Gedurende deze periode werden er kettingen ontworpen met omgesmolten zilver, brons, koper, platina en goud. Tegenwoordig zijn deze materialen nog steeds terug te vinden in de designs van nu. Echter, is het op dit moment in de mode om verschillende materialen te gebruiken om diverse ontwerpen te creëren.
   

  Contact met onze webshop

  U kunt uw status van uw bestelling vinden op het moment dat u inlogt met uw account bij onze Sieradenwebshop. U kunt uw vragen stellen via het zelfservice onderdeel en anders via de klantenservice. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen onderaan de pagina. Indien u binnen een week geen reactie van ons heeft ontvangen, kan het zijn dat uw mail of internetprovider een blokkade heeft uitgevoerd op onze e-mail van Shoptrader.nl. U kunt ons dan ook telefonisch bereiken tussen 1 uur ’s middags en 9 uur ’s avonds. Tevens kunt u een bericht versturen via WhatsApp. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Wij verwijzen u naar onze website voor het telefoonnummer waar u ons op kunt bereiken.