opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 4
€ 39
Voorraad

  Online haarpinnen kopen

  Haarpinnen, hét meest ideale hulpmiddel wanneer je je haar eenvoudig maar stevig wilt opsteken. Je hoeft niet meer naar de kapper, want door het gebruik van onze haarpinnen kun je het helemaal zelf. Online haarpinnen kopen is makkelijk en goedkoop! Ikbensieraden heeft een uitgebreid assortiment pinnen voor onder andere

  • Bruidjes
  • Communicantjes
  • Trendy vrouwen en jonge meisjes

  Dus, haarpinnen voor een communie of bruiloft nodig of heb je binnenkort een ander leuk feest of festival? Aarzel dan niet en bestel de laatst nieuwe modellen tegen een hele scherpe prijs. Haarpinnen zijn een waar sieraad voor in je haar en daarnaast ook nog eens erg praktisch. Alle onze sieraden worden gratis verzonden, dus óók onze kettingen, oorbellen, ringen, armbanden, horloges en andere accessoires.

  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1

  Haarpinnen kopen

  Er zijn meerdere soorten haarpinnen op de markt. Wil je haarpinnen kopen is het handig om te kijken waar je deze precies voor nodig hebt. Wil je ze als decoratie, versiering in je haar gebruiken, dan is een haarpin met 1 pin daar heel geschikt voor. Wil je echter de pin gebruiken als versteviging, kies dan een haarpin met 2 pinnen. We kunnen de haarpinnen verdelen in 2 categorieën namelijk:

  • Steekpinnen
  • Spiraalpinnen

  Steekpinnen

  Koop je een haarpin voor een knot, gebruik dan voor de versteviging een steekpin met 2 pinnen. Op het internet vind je verschillende filmpjes waarop op een eenvoudige wijze wordt uitgelegd hoe je een kapsel op kunt steken of hoe je een knot kunt maken. Steekpinnen zijn er met gladde maar ook met geribbelde pinnen. Geribbelde pinnen geven extra houvast voor je haar.

  Spiraalpinnen

  Geen elastiekjes of speldjes meer nodig want deze haar spiralen helpen je snel en eenvoudig om een stevige knot of ander opgestoken kapsel te creëren. Met slechts 2 spiraalpinnen en een klein beetje handigheid kom je al heel ver. De pin is spiraalvormig is aan de bovenzijde gesloten en heeft aan de onderzijde 2 pinnen. Deze 2 pinnen zet je op het haar en je draait langzaam tot dat de pin helemaal verdwenen is. Zo simpel is het! Een stevig en trendy kapsel in een handomdraai. Wist je dat wij bij ikbensieraden.nl nog veel meer trendy en goedkope haarsieraden verkopen? Op onze website vind je bijvoorbeeld ook haarkammen, haarspelden, haarbanden en haarkettingen. Stuk voor stuk betaalbare én unieke exemplaren!

  Haarpinnen voor bruid

  Op de mooiste dag van je leven wil je zeker geen omkijken naar je haar hebben. Je haar moet gewoon de hele dag mooi en stevig op zijn plaats blijven zitten. Wil je op deze prachtige dag een opgestoken kapsel dragen, kijk dan naar bijzondere decoreerde haarpinnen. Haarpinnen met zirkonia steentjes of imitatie parels zijn heel erg goed geschikt voor bruidskapsels. Online haarpinnen kopen waaronder ook haarpinnen voor bruid, doe je eenvoudig en snel bij ik bensieraden.nl. Altijd gratis verzending, advies op maat en de laatst nieuwe mode items.