opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 13
€ 40
Voorraad

  Opaal ketting kopen online

  Ook voor schitterende opaal kettingen kunt u terecht bij Ikbensieraden.nl. U vindt hier prachtige opaal kettingen in verschillende kleuren en maten. Deze kettingen geven u een elegante uitstraling en kunnen bij verschillende outfits worden gedragen. Opaal kettingen zijn niet alleen erg mooi, maar ze zouden ook nog eens een beschermende en activerende werking hebben. Hierdoor wordt u nog mooier, van buiten én van binnen. Deze schitterende kettingen zijn te vinden in onze webshop.

  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1

  Wat is opaal 

  Opaal is een doorzichtige steen die al eeuwen wordt gebruikt in sieraden. Deze steen heeft een soort glasachtige glans die opaal kettingen een tijdloze uitstraling geeft. Er zijn verschillende kleuren opaalstenen waaronder wit, blauw, rood, groen, roze, zwart en vuurkleur. Vaak bevat een opaal meerdere kleuren, maar het kan voorkomen dat het bestaat uit slechts één kleur. Deze prachtige stenen kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdsoorten. Dat zijn de edelopalen, wateropalen en gewonen opalen. De steen bestaat voor ongeveer 20% uit water waardoor het licht gebroken wordt en dat zorgt weer voor het glanzen van de steen. Er bestaat ook synthetisch opaal dat opaliet of opaline wordt genaamd. Opaal en opaliet zijn toe te passen in allerlei soorten sieraden.

   

  Werking van opaal

  Het opaal in onze opaal kettingen heeft een activerende werking en kan u vrolijk maken, of enthousiast, levenslustig, spontaan en creativiteit. Edelopalen verstreken bijvoorbeeld de zintuigen waardoor de beleving sterker en intenser wordt. Wateropalen zijn goed voor de lymfen en voor de waterhuishouding en daardoor kan de energie beter stromen. Gewone opalen hebben een zuiverende werking, een positief effect op het geheugen en zou een zelf genezend vermogen hebben. Opaliet heeft een verlichtende en opbeurende werking en zou het hoofd leegmaken. Het is dus niet alleen mooi, maar het zorgt er ook nog eens voor dat u van binnen nog meer gaat stralen.

   

  Onderhoud van opaal ketting

  Een mooi product als een opaal ketting vraagt om speciale aandacht. Omdat opaal veel water bevat is het raadzaam om uitdroging van uw opaal ketting te voorkomen omdat de steen dan kan barsten. Dit doet u door fel zonlicht en grote temperatuurschommelingen te vermijden. Opaal kettingen reinigt u beste door lauwwarm water en een milde zeep te gebruiken en door met een zacht borsteltje over de steen te poetsen. Daarna droogt u het sieraad af en uw opaal ketting is weer als nieuw. Voor het beste resultaat kunt u chemische en bijtende schoonmaakmiddelen het beste vermijden. Wij hebben nog meer kettingen.