opc_loader
Filters
€ 22
€ 23
Voorraad

  Verfraai uw armen en schouders sieraden

  De schouder en pols sieraden maken deel uit van de categorie lichaam sieraden. Wij hebben voor u prachtige sieraden in ons assortiment tegen lage prijzen. Neem gerust een kijkje in de catalogus en vind uw perfecte lichaam sieraad. Of u nu kiest voor losse hoofdlichaam schouder en pols sieraden of een complete sieraden set, u betaalt bij ons minimale of zelfs helemaal geen verzendkosten

  Sieraad 1 tot 1 (van de 1 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 1 (van de 1 sieraden). Resultaat:1

  Lichaam sieraden voor je armen en schouders

  Zoals de naam al doet vermoeden worden deze sieraden gedragen op en door het lichaam. In deze categorie vindt u diverse soorten hoofdlichaam schouder en pols sieraden. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige schouder sieraden waarmee uw schouders een belangrijk accessoire zullen worden. Het lijkt misschien wat vreemd, maar het is echt een aanvulling op uw outfit. U vindt bij ons zowel gouden als zilveren schouder sieraden met verschillende soorten designs. Naast schouder sieraden vindt u in deze categorie ook arm sieraden. Dit zijn eigenlijk hele grote armbanden van ongeveer 10 centimeter in goud of zilverkleur. Bij Ikbensieraden.nl vindt u ook schitterende pols sieraden die zijn gemaakt van schitterende materialen. Dus ook voor de leukste en voordeligste hoofdlichaam schouder en pols sieraden hoeft u niet verder te zoeken. U betaalt bij ons een lage prijs voor goede kwaliteit.

  Zirkonia arm en schouder sieraden

  In veel van onze hoofdlichaam schouder en pols sieraden vindt u Zirkonia steentjes. Door het gebruik hiervan lijkt het of er echte diamanten in de hoofdlichaam schouder en pols sieraden zijn verwerkt. Zirkonia steentjes zijn synthetische edelsteentjes en zijn erg populair als imitatiediamant. Dit steentje schittert dan wel iets minder dan een echte diamant, maar het verschil is met het blote oog bijna niet te zien. Zij zijn perfect te combineren met goud en zilver en geven het sieraad een mooie en elegante uitstraling. Om de kwaliteit van de steentjes te kunnen garanderen raden wij u aan om de sieraden af te doen tijdens het sporten en slapen. Sieraden met dit steentje zijn prachtig, ze schitteren en ze zijn stukken voordeliger dan sieraden met echte diamantjes. Reden genoeg om direct uw slag te slaan.          
   

  Bestellen van arm en schouder sieraden

  Hoofdlichaam schouder en pols sieraden uitzoeken en bestellen kan heel eenvoudig en snel online op onze website. Omdat wij tevreden klanten erg belangrijk vinden kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop terugsturen mocht het sieraad niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij van Ikbensieraden.nl vinden dit geen enkel probleem en wij zullen u met plezier opnieuw verwelkomen in onze webshop.