opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 8
€ 49
Voorraad

  Verlovingsring kopen online

  Wilt u binnenkort uw geliefde vragen met u te trouwen? Daar wilt u een speciale dag, een speciaal moment voor uitkiezen. U organiseert een romantische uitje voor twee. Een romantisch diner in het beste restaurant van de stad of een weekendje Parijs. Met een koppel sieraad van ikbensieraden.nl maakt het niet uit waar u haar ten huwelijk vraagt. Zodra u de verlovingsring om de vinger van uw geliefde schuift, maakt u een verpletterende indruk.

  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 8 (van de 8 sieraden). Resultaat:1

  De keuze van de verlovingsring

  Het uitzoeken van een verlovingsring is geen gemakkelijke opdracht. Draagt alleen uw geliefde een ring of draagt u ook een koppel sieraad? Van welk materiaal moet de ring gemaakt zijn? Zilver of verguld goud? Wilt u een steentje in de ring of juist niet? Bij ikbensieraden.nl vindt u de verlovingsring die bij u past.

  Assortiment verlovingsringen

  De ring van verguld goud met blauw natuursteen laat uw verloofde stralen. Het blauw van de natuursteen is net zo sprekend als de ogen van uw aanstaande bruid.

  Diamanten ring

  Een diamanten ring valt misschien buiten uw budget. Ikbensieraden.nl heeft voor u de oplossing. Ikbensieraden.nl heeft een koppel sieraad in de vorm van een ring van het materiaal zirkonia in haar assortiment. Zirkonia is met het blote oog niet van een echte diamant te onderscheiden. De steen is met een klauwzetting vastgezet. Dat wil zeggen dat u niet bang hoeft te zijn dat uw verloofde de steen verliest. Deze methode van vastzetten laat het licht door de steen schijnen, waardoor de steen optimaal schittert.

  Zilveren verlovingsringen

  De zilveren verlovingsringen van ikbensieraden.nl zijn gemaakt van een hoge kwaliteit sterling zilver 925. Dit houdt in dat er een tweede metaal aan het koppel sieraad is toegevoegd. Zuiver zilver is zacht en buigzaam. Als er zuiver zilver gebruikt wordt om uw ring te vervaardigen, zal uw ring snel beschadigd zijn. Het toevoegen van het tweede metaal heeft als doel uw zilveren ring te beschermen tegen krassen en andere schade.

  Twee soorten zilveren ringen als koppel sieraad

  Een prachtige zilveren koppel sieraad. Dit is een open ring. U kunt u niet vergissen in de ringmaat.

  Verlovingsring met tekst

  Welke tekst is nu toepasselijker voor uw verloving dan “forever love”.

  Verlovingsring met een hartje

  U bent iemand van weinig woorden en u drukt u uw liefde uit met een hartje. Deze verzilverde ring is dan de geschikte ring voor u.