opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 9
€ 33
Voorraad

  Handgemaakte ringen kopen

  Bij ikbensieraden.nl kunt u een ring kopen die handgemaakt is. Een handgemaakte ring is uniek. Mensen zullen vol bewondering naar uw handen staren. Zij zien de schoonheid om uw vinger. Zij willen ook zo’n ring kopen. Zij vragen waar u de ring gekocht hebt, maar zij zullen niet naar de prijs durven vragen.

  Sieraad 1 tot 2 (van de 2 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 2 (van de 2 sieraden). Resultaat:1

  Uw persoonlijkheid om uw vinger

  Er is geen sieraad zo persoonlijk als een ring. De ring die u draagt zegt iets over uw karakter. Bent u iemand die genoeg heeft aan een bescheiden zilveren ring. Of zult u een ring kopen die gezien mag worden.

   

  Wat kost een handgemaakte ring?

  De handgemaakte ringen van ikbensieraden.nl kosten tussen de € 9,85 en € 32,95. De ring met het prijskaartje van € 32,95 is een zilveren ring met een grote bloem. U kunt deze ring om uw ringvinger dragen, maar ook om uw wijsvinger staat deze ring erg mooi. Wilt u deze ring kopen, wees er dan snel bij. Want op=op.

   

  Materialen

  De handgemaakte ringen worden van uiteenlopende materialen gemaakt. Voor € 7,59 kunt u een ring kopen van hout met een kat als afbeelding. Of geeft u de voorkeur aan een bloem op uw ring. Bij ikbensieraden.nl koopt u een houten ring met een keramische bloem voor de prijs van € 10,59.

   

  Kleur op uw ring

  Liefhebbers van gekleurde stenen of kralen kunnen hun hart ophalen op de website van ikbensieraden.nl. Een prachtige goudkleurige ring met een rode of een groene steen. Een zilverkleurige ring met een steen van turkoois. Of een vrolijke ring met verschillende kleuren dunne kralen. U kunt de ring kopen die bij u past.

   

  Shamballa

  De kern van Shamballa is liefde en vrijheid. Shamballa betekent liefde voor uzelf en anderen. Alle reden om uzelf een mooie, handgemaakte Shamballa ring cadeau te doen. Voor € 9,59 kunt u een Shamballa ring kopen. U kunt kiezen uit de kleuren roze, wit en blauw. Roze duidt op verbinding, verlichting en extase. Wit is in de wereld van Shamballa de kleur van de perfectie. Blauw is het symbool voor openbaring, vrede en sereniteit.

   

  Een handgemaakte ring als cadeau

  Natuurlijk is het leuk om een unieke, handgemaakte ring om uw vinger te hebben. U kunt ook uw vriendin verrassen door voor haar een handgemaakte ring te kopen. Een uniek cadeau voor een unieke vriendin. Om de prijs hoeft u het niet te laten. Misschien kunt u zelfs voor u zelf èn voor uw vriendin een handgemaakte ring kopen.