opc_loader
Filters
€ 8
€ 29
Voorraad

  Band Ringen kopen

  Weet je nog die speciale kettingen die je in 2 kan breken als teken van je liefde of vriendschap? Wel vandaag de dag zijn er ook ringen verkrijgbaar die gebruikt worden of cadeau gegeven worden om zo'n speciale band te 'vieren'. Heb jij zo'n super vriend of vriendin? Ben je dolgelukkig met je liefje en wil je dat voor eeuwig en altijd vereeuwigen en schenken in de vorm van een cadeau? Dan is zo'n Band ring een ideaal cadeau. Je kan het subtiel dragen en toch heb je het altijd bij. Je wordt zo ook steeds herinnerd aan die geweldige band die je hebt met die ene speciale persoon die zo'n belangrijk deel uitmaakt van jouw leven. Zalig toch?

  Wanneer je naar zo'n band ring op zoek bent, kan je terecht ons in de webshop!

  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1

  Band Ringen: dat schept een band!


  Wat is er mooier tussen mensen dan een sterke band, iets waar je altijd op kan terugvallen hoe moeilijk het leven ook is op sommige momenten? Zo'n band kan zowel tussen vrienden en/of vriendinnen zijn als tussen twee verliefde mensen. Hoe dan ook blijft de band met die ene jongen of met dat ene meisje speciaal. En het kan dan heel leuk zijn om die band op een unieke wijze te vereeuwigen. Dat kan perfect met een mooie en unieke Band Ring.

  Met zo'n ring kan je je ultieme vriendschap of liefde voor die ene speciale persoon duidelijk maken en bovendien vereeuwigen in een uniek gebaar. Deze persoon zal aangenaam verrast zijn en meer dan ooit weten dat hij of zij een speciaal plekje in je hart heeft. Het is ook een heel persoonlijk cadeau en dat maakt het allemaal alleen nog maar specialer.

  Bij ons vind je heel wat verschillende modellen en ontwerpen Band ringen. Deze zijn met de grootste zorg gemaakt en stralen heel wat vriendschap en liefde uit. Ze zijn dus ideaal om de speciale band die je hebt met een vriend of vriendin of met jouw lief extra te benadrukken.

   

  De Band ring, een oneindig gebaar van liefde of vriendschap.

  Een ring is rond en heeft dus geen begin of einde. En dat kan een symbolische voorstelling zijn van jouw vriendschap of liefde voor iemand heel speciaal. Je drukt op die manier uit dat je die band heel speciaal vindt, oneindig speciaal. En op die manier wil je ook aantonen dat die band zonder einde is en dat je er voor de ander zal zijn, wat er ook gebeurt.
   

  Band Ringen: voor ieder wat wils.

  Bij ik ben sieraden kan je heel wat verschillende soorten van deze unieke ring vinden. Zo wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt om een ring te vinden die hij of zij mooi vindt. Bovendien is het ook mogelijk om op die manier een ring te vinden die jouw band met die ene speciale persoon karakteriseert, eerder ruw of eerder zacht. Heb je liever een open ring in plaats van een gesloten ring? Dat is zeker mogelijk. Er zijn ook ringen met motiefjes zodat je toch iets leuks aan je vinger kan dragen in plaats van een gewone, standaard ring. Je vindt hier zeker en vast een ring naar jouw wens.

   

  Band Ringen Met tekst: een persoonlijke touch aan jullie speciale band.

  Er zijn een aantal ringen verkrijgbaar waarop een tekst is aangebracht, meestal gegraveerd. Zo ben je er 100 % zeker van dat jouw boodschap voor eeuwig vastgelegd is in een ring zonder einde. Een voorbeeld hiervan is de dand ring 2toon "Forever Love" tekst ring met de tekst: "Forever Love". Deze boodschap bestaat slechts uit 2 woorden maar meer woorden zijn niet nodig. Deze ring is perfect om de liefde te verklaren of te bevestigen die je voor die ene jongen of dat ene meisje voelt. Het is het ideale cadeau om elkaar te tonen dat je van elkaar houdt. En nog meer: op deze manier kan je die liefde voor altijd vereeuwigen.

   

  Een zilveren bandring: zo kostbaar als goud.

  Op Ik ben sieraden vind je een aantal zilveren Bandringen terug. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en hebben ook een prachtige uitstraling. Wanneer je deze als cadeau krijgt zal je dan ook meer dan aangenaam verrast zijn. Je zal deze ringen koesteren als goud!