opc_loader

Wensenlijst

Veilig betalen achteraf 
Gratis verzending
Alles uit voorraad leverbaar
14 dagen bedenktijd
Filters
€ 13
€ 23
Voorraad

  Koppel kettinghanger kopen online

  Een koppel kettinghanger of ander koppel sieraad staat symbool voor de relatie tussen u en uw geliefde. Of het nou voor een speciale gelegenheid is, of zomaar, het zal zeker gewaardeerd worden. Ook bieden wij koppel hangers aan tegen zeer voordelige tarieven, dus het hoeft niet veel te kosten. De symboliek van het sieraad is wel onbetaalbaar. De koppel kettinghanger bestaat uit twee delen, samen vormen ze één geheel. Elk deel van de hanger complimenteert het andere deel, het is een aanvulling op elkaar. Wat een mooi idee achter de hanger als symbool voor uw relatie.

  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1

  Verschillende variaties van de koppel hanger

  Het zoeken naar een geschikt cadeau voor een geliefde kan moeilijk zijn . Misschien heeft u iets gezien wat u zelf ook wel zou willen hebben. Dan is een koppel hanger het perfecte cadeau. Het is persoonlijk en nog zelf te stylen met een eigen gekozen ketting. Kies een mooie koppel kettinghanger uit die zowel bij u als bij uw partner of goede past. De koppel hanger bieden wij in verschillende versies aan. Kijk welk model koppel hanger het beste past bij de persoon wie u het wilt geven. Wij bieden koppel hangers aan in een Sterling 925 zilveren versie, maar ook in metaal of goldplated. Voor ieder wat wils en in leuke en verschillende uitvoeringen.

  Naast de koppel kettinghanger die uit twee complementerende delen bestaat, bieden wij ook een parfumhanger aan. Een unieke eyecatcher met een praktische functie. Dit is handig om uw eigen geur bij u te dragen zodat u gedurende de dag de geur opnieuw kan opspuiten. Ook kan natuurlijk de parfumhanger gevuld worden met de geur van uw partner, om diens geur dicht bij u te dragen. Welke koppelhanger u ook kiest, wij leveren u een topkwaliteit product tegen een lage prijs. Verras uw partner met een mooie koppel kettiinghanger. Het is natuurlijk ook mogelijk om te wisselen van ketting en de koppel hanger daar aan te hangen. Zo kunt u en uw partner bij elke outfit de koppel hanger dragen.

  Aan wie wilt u de koppel hanger geven?

  De koppel hanger is natuurlijk ook een mooi cadeau voor een goede vriend of vriendin. Het is een teken hoe belangrijk iemand voor u is. Dus ook voor vriendschap is dit een leuk cadeau. Of aan wie dan ook belangrijk is in uw leven. Of om weg te geven aan een leuk stel in uw omgeving die hier zeker weten blij mee zal zijn.