opc_loader

Koppel RVS ketting kat en visgraat i love you

Artikelnr: KS0010

RVS “I love you” koppel ketting met kat en visgraat

Sieraden zijn accessoires die veelal gedragen worden om onze outfit of uitstraling nog verder te perfectioneren. Een sieraad wordt echter niet alleen gedragen voor de looks, maar heeft ook regelmatig een onderliggende waarde en betekenis. Wanneer je de liefde tussen jou en je partner wil bezegelen met een sieraad dan is een koppel ketting een zeer originele en leuke manier, waarop je altijd de liefde voor je partner met je meedraagt. Deze RVS koppel ketting met een kat en visgraat van ikbensieraden.nl, is een moderne en originele variant van een koppel ketting.

42,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  2  stuk(s) op voorraad

Koppelsieraad geschikt voor liefdespartners of vriendschapsbanden

Het is soms lastig om een koppelsieraad te vinden die past bij zowel de man en de vrouw. Deze “I love you” koppel ketting heeft echter een uitgesproken moderne en stoere variant. De kat wordt meestal gedragen door de vrouw en heeft een vrouwelijke uitstraling en de visgraat ketting wordt vaak gedragen door de man en is onlosmakelijk verbonden met de kat, maar heeft een meer stoerdere en robuuste uitstraling. Dit koppelsieraad hoeft niet per definitie als beeltenis te staan van een man-vrouw liefdesrelaties, maar kan ook gebruikt worden om een vriendschap te bezegelen of voor een liefdesrelatie tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Originele ketting met moderne look gemaakt van oerdegelijk materiaal

De meeste sieraden worden gemaakt van goud en zilver en zien er vaak prachtig uit, maar zijn ook zeer kwetsbaar qua materiaal op het gebied van breekbaarheid en kleurerosie. Deze koppel ketting heeft een mooie originele en moderne look en is gemaakt van roestvrij staal. Het gebruik van RVS zorgt ervoor dat deze kettingen zeer goed tegen een stootje kunnen en ook niet zullen eroderen of van kleur veranderen indien deze met bijvoorbeeld water of andere vloeistoffen in aanmerking komen. De hangers van beide kettingen zijn dusdanig vormgegeven dat ze precies in elkaar passen wanneer je ze naast elkaar legt. De vorm van de visgraat en de kat zijn secuur uit het RVS gesneden. De ketting met de kat afbeelding is net ietsje groter en heeft een lengte van 42 millimeter, terwijl de visgraat 39 millimeter groot is. De ketting is erg licht en weegt slechts 22 gram. De ketting wordt geleverd in een standaard lengte van 50+5 centimeter, zodat deze verstelbaar is.

Koppel RVS ketting kat en visgraat i love you heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koppel RVS ketting kat en visgraat i love you


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden