opc_loader
Filters
€ 9
€ 19
Voorraad

  De reversspeld: het ideale sieraad voor de moderne man

  Zowel mannen als vrouwen dragen sieraden om er net even wat mooier uit te zien. Over het algemeen zijn sieraden wat populairder bij de dames en zijn er maar een beperkt aantal sieraden beschikbaar voor mannen. Maar er zijn ook een aantal varianten van sieraden die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Net zoals bij andere mode- en kledingproducten, zijn er ook sieraden die onderhevig zijn aan trends en ontwikkelingen in de samenleving. Een voorbeeld hiervan zijn de reversspelden die tegenwoordig weer helemaal in zijn en waar je de blits mee kan maken op een feest of een officiële gelegenheid. Jaren geleden werden reversspelden enkel gedragen op officiële bijzondere gelegenheden, maar tegenwoordig is het ook normaal en komt het steeds vaker voor dat men een reversspeld draagt op het colbert of de blazer tijdens gewone kantoordagen of andere minder officiële gelegenheden.

  Sieraad 1 tot 4 (van de 4 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 4 (van de 4 sieraden). Resultaat:1

  Een subtiel sieraad die in het oog springt

  Een reversspeld is een zeer subtiel sieraad, wat ook wel omschreven kan worden als een mannen broche. Meestal is deze niet heel groot in omvang en de speld maakt de details van jouw outfit helemaal af. Met de reversspelden van ikbensieraden.nl maak je jouw outfit helemaal compleet en laat je jouw colbert, blazer of jasje er net even wat mooier uitzien. De revers is het onderdeel van de blazer die vanuit de binnenkant van de jas naar buiten gevouwen is net onder de kraag. Aan de bovenzijde zit vaak een knoopsgat die dichtgenaaid is. Dit is de plek waar de reversspeld bevestigd dient te worden. Ondanks het vaak kleine formaat, springt een reversspeld er uit in de looks, dit komt mede door de vaak contrasterende kleur met de blazer. Kleuren als goud en zilver springen vaak in het oog wanneer deze gedragen worden op bijvoorbeeld kleuren als donkerblauw en zwart.

  Maak indruk met mooie designs reversspelden

  Met de reversspelden van ikbensieraden.nl breng je verfijnde details aan op je outfit waarmee je zeker indruk zal maken. In de webshop vind je tientallen verschillende soorten reversspelden variërend in formaat, kleur en design. Je kunt ervoor kiezen om voor een speld of broche te gaan die puur qua uitstraling past bij jouw outfit, maar je hebt op ikbensieraden.nl ook de keuze uit verschillende designs, die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog extra waarde vertegenwoordigen in de beeltenis, of wat dit voor jou betekent. Je vindt in de webshop diverse prachtige designs voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend, vriendin of collega? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!