opc_loader

Unisex broche goudkleurige blauwe vogel met steentjes

Artikelnr: BG0006

Zolang er al mensen op de wereld rondlopen worden er ook al sieraden gedragen. Uiteraard zijn het soort sieraden wel behoorlijk veranderd door de tijd heen en is ook de functie al lang niet meer precies hetzelfde als vroeger. Sieraden hebben natuurlijk een bepalende invloed op de uitstraling en dienen als verfraaiing van het lichaam en de outfit die gedragen wordt. Een broche is hier een mooi voorbeeld van en wordt op de kleding gedragen. Ikbensieraden.nl springt in op de hernieuwde trend van het dragen van broches en heeft een steeds verder uiteenlopend aanbod aan verschillende broches. Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle broche die zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen dan is deze broche met een goudkleurige blauwe vogel een goede keuze voor jezelf of om als cadeau te geven.

22,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Naast het dragen voor de sier, zijn er ook diverse sieraden die niet alleen voor de sier dienen, maar die ook een functionele bedoeling hebben, zoals bijvoorbeeld macheteknopen. Ook de broche is een soort sieraad dat is voortgekomen uit een zeer functionele accessoire genaamd de Fibula. De Fibula is een sierlijke kledingspeld uit de tijd van de Romeinen die ervoor zorgde dat de kleding op de juiste manier vast bleef zitten om het lichaam. De Fibula heeft ten grondslag gelegen aan het ontstaan van de moderne broche die tegenwoordig door zowel mannen als vrouwen wordt gedragen. De broche wordt veelal bevestigd op borsthoogte over de kleding heen. De meeste mensen die een broche dragen gebruiken deze voor bijzondere gelegenheden om de outfit en uitstraling nog verder te verfijnen.

Deze broche van het merk Geshe is een absolute top aanvulling voor elke sieradencollectie en geeft diverse mogelijkheden met betrekking tot het combineren met verschillende outfits. De broche is van een aanzienlijk formaat en zal met de afmeting van vijf bij vijf centimeter zeker gezien worden door anderen. De broche bestaat uit de vorm van een vogel die is belegd met gekleurde steentjes, voornamelijk in het blauw en in het smaragd. Deze relatief donkere kleuren geven het sieraad een chique uitstraling en maken het daarnaast zeer goed te combineren op zowel donkere als lichte kledingstukken. De vormgeving in combinatie met de kleur is bovendien genderneutraal en kan door iedereen gedragen worden.

Unisex broche goudkleurige blauwe vogel met steentjes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unisex broche goudkleurige blauwe vogel met steentjes


Aanbevolen Sieraden: