opc_loader

Broche bange kat

Artikelnr: BG0047

Broche bange kat

Katten zijn ontzettend leuke beesten maar soms nemen ze de meest vreemde houdingen aan wanneer ze zich kapot schrikken van iets. Geshe-Lush Life heeft van deze momentopname gebruik gemaakt om een wel erg origineel sieraad te ontwerpen, namelijk een broche in de vorm van een bange kat. Door het simplistische ontwerp heeft de broche een erg grappige uitstraling gekregen en is het een plezier om er eentje te dragen. De basis is gemaakt van geborsteld aluminium dat op de achterzijde nog duidelijk zichtbaar is. Omdat het volledig uit één stuk is vervaardigt, is het bovendien ontzettend sterk. De zijkanten van de broche zijn glanzen afgewerkt en vormt een leuk samenspel met de kleur aan de voorzijde.

Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

Deze broche is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk fel rood en bescheiden zwart. Je kunt kiezen voor de kleur die je het beste bij jezelf vind passen. Ook kun je de kleur kiezen die het beste gecombineerd kan worden met jouw kleding. Wanneer je ervoor kiest om beide kleuren te bestellen kun je helemaal alle kanten op. Kies ’s-morgens gewoon de kleur die op dat moment het beste bij je humeur past of die het beste aansluit op de kleding die je draagt. Kom je er een keer een dag niet uit? Dan draag je ze gewoon allebei tegelijk!

De komkommer kat

Het is je vast niet ontgaan dat er een hoop filmpjes op internet te vinden zijn waarin een kat zich kapot schrikt van een komkommer. Op de één of andere manier vinden ze het doodeng wanneer ze plotseling met de groene langwerpige groente worden geconfronteerd. Deze broche zou weleens dat schrikmoment weer kunnen geven, net voordat de kat de lucht inspringt. Overigens is het best zielig om je huisdier zo te laten schrikken, de kat kan er namelijk veel stress door krijgen en stress is voor geen enkel levend wezen gezond.

15,45

Kleur

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  2  stuk(s) op voorraad
Broche bange kat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche bange kat


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden