opc_loader
Sieraden aanbieding

Broche vintage winter boomtak

Artikelnr: BG0046

Broche vintage winter boomtak

Natuurliefhebbers opgelet! Steek jouw liefde voor de natuur niet onder stoelen of banken maar draag het uit met deze originele vintage broche van ons huismerk Urban Pulse. De broche is zo realistisch mogelijk vormgegeven in de vorm van een boomtak zoals je deze in de winter zult aantreffen. Inclusief knoesten, zijtakken en de patronen van het schors van een boom maar dan uiteraard zonder bladeren. De kleur van dit sieraad is het beste als brons te omschrijven. De breedte van ongeveer twee centimeter en de lengte van bij benadering acht centimeter zorgen voor een uitgebalanceerde verhouding. De speld waarmee je de broche op kunt spelden is eenvoudig te openen en te sluiten doordat deze buigzaam is en stevig achter een “zijtak” verankerd wordt.

De winter, een bijzonder seizoen

In de winter komt de natuur in een staat van rust. Vrijwel alle planten ontdoen zich van hun bladeren en stoppen tijdelijk met groeien. In deze periode hersteld de natuur zich en spaart al haar energie om in het nieuwe seizoen haar levenskracht te vernieuwen. Ook voor mensen is de winter een seizoen dat ons ondersteund om naar de diepere delen van ons onderbewustzijn te gaan. De blootgelegde takken zonder bladeren zijn voor iedereen zichtbaar en stimuleren een periode van bezinning en een ontmoeting met onszelf. Dit is precies wat de winterse tak in dit sieraad symboliseert en nu heb je dus de mogelijkheid om dit prachtige seizoen actief uit te dragen.

Vintage ontwerp

Dit sieraad is gemaakt in een vintage ontwerp. Vintage ontwerpen genieten de laatste jaren een steeds groter wordende populariteit. Kort gezegd is vintage een soort ontwerp dat voorheen populair was maar door ontwikkelingen langzaam is verdwenen. Vergeten is het gelukkig echter niet zodat we steeds vaker de mogelijkheid krijgen om een nieuw gemaakt product in vintage ontwerp aan te schaffen. Tijdloos en stijlvol zijn de meest treffende woorden voor vintage.

12,95

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  10  stuk(s) op voorraad
Broche vintage winter boomtak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche vintage winter boomtak


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden