opc_loader

Ketting hanger kopen

Als u op zoek bent naar een leuke ketting hanger dan bent u bij ikbensieraden.nl aan het juiste adres. Ikbensieraden.nl heeft een uitgebreid assortiment aan sieraden en vooral ook ketting hangers! De kettinghangers die te verkrijgen zijn bij ons in de webshop zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goud, zilver en glas. Als deze ketting hangers zijn voorzien van een leuk en fris design en uiteraard te verkrijgen voor een ontzettend scherpe prijs. Wij hebben verschillende soorten ketting hangers te koop in onze webshop die onder te verdelen zijn in verschillende soorten categorieën. Wij bieden ketting hangers de volgende ketting hangers aan: glas ketting hanger, natuurlijke steen ketting hanger, opaal ketting hangers, roest vrij staal ketting hanger, trendy ketting hanger en de zilveren, parel en zirkonia ketting hangers.

Glas ketting hanger kopen

Een opvallende en leuke ketting hanger is de glas ketting hanger. Deze ketting hanger is gemaakt van een mooie zilveren of gouden ketting in combinatie met een glazen hanger. Deze combinatie geeft een mooi en leuk effect en kan op vele verschillende manieren gedragen worden. Wij van ikbensieraden.nl bieden verschillende soorten glazen ketting hangers aan. De meest populaire glazen ketting hanger van dit moment is de Chic transparante appel ketting hanger. De naam zegt het al, dit is een fraaie kettinghanger van glas in de vorm van een appel. Dit geeft een erg leuk effect als je deze combineert met een leuke ketting van zilver of goud en is goed te combineren met veel kledingstukken. Een andere populaire glazen ketting hanger is op dit moment de chic pink dolfijn ketting hanger. Dit is een leuke paarse, glazen ketting hanger in de vorm van een dolfijn.

Natuurlijke steen ketting hanger kopen

De natuurlijke steen ketting hanger is terug van weggeweest! Deze variant ketting hangers is tegenwoordig weer helemaal hip en is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en modellen. Het meest populaire model van dit moment is het natuurlijke hartjes steen. Dit is een mooie natuurlijke steen ketting hanger in de kleur blauw die goed te combineren valt met een leuke ketting en een mooie set kleren. Een ander populair model natuurlijke steen ketting hanger is de natuurlijk ronde paarse ketting hanger. Dit is een zeer fraaie steen die met ontzettend veel verschillende outfits te combineren is. Dit komt vanwege de ontzettend mooie kleur van de steen.

Opaal ketting hangers kopen

De opaal ketting hangers zijn ook zeer fraai als je op zoek bent naar een hippe en trendy ketting hanger. De opaal ketting hangers zijn meestal gemaakt van een mooie steen in combinatie met zilver of goud. Dit geeft een mooi en chic effect waardoor jij altijd de show zult stelen met je sieraden. Een andere voordeel van de opaal ketting hangers zijn de toepasbaarheid van de opaal ketting hangers. Je kunt werkelijk elk soort ketting gebruiken in combinatie met de opaal ketting hanger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke zilveren ketting die past bij de kleur van het zilver van de hanger. De meest populaire opaal ketting hanger op dit moment is de vintage opaal blauw vuur ketting hanger. Het design van deze hanger is ontzettend mooi en geeft een ontzettend leuk effect. Deze ketting hanger is al te bestellen voor een klein bedrag van slechts 15,95. Hiervoor heb je een echte zilver plated opaal ketting hanger!

Roest vrij staal ketting hanger kopen

De roest vrij stalen ketting hangers zijn tegenwoordig erg populair bij de jeugdige sieradendragers. Deze kettinghangers zijn verkrijgbaar in hippe icoontjes en trendy symbolen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk kruisje. Het voordeel van een roestvrij stalen ketting hanger is dat deze altijd goed en mooi verzorgd blijft. De kans op krassen op vuil is erg klein bij een roest vrij stalen kettinghanger en ook zal je deze niet hoeven te poetsen wat bij zilver vaak wel het geval is. Het meest populaire roest vrij stalen ketting hangertje van dit moment is de stainless steel slang kruis punker hanger. Deze is vooral populair bij de jeugd en is leuk te combineren met andere sieraden. Deze stainless steel hanger is al te bestellen voor een klein bedrag van 14,98.

Trendy ketting hanger kopen

Een trendy ketting hanger is uiteraard ook bij ons te bestellen. Dit is een selectie van de meest trendy kettinghangers die op dit moment bij ons in de webshop te bestellen zijn. Denk hierbij aan leuke zilveren en gouden ketting hangers, maar ook de leuke glazen ketting hangers. De prijzen van de trendy kettinghangers beginnen al bij slechts 10 euro.

Zilveren, parel en zirkonia ketting hanger kopen

Dit zijn de meest klassieke ketting hangers die wij op dit moment aanbieden in onze webshop. Hier vind je de meest chique ketting hangers gemaakt van de beste materialen. Een mooie kettinghanger uit deze categorie is nooit een miskoop!