opc_loader

Online een ring kopen

Je bent op zoek naar een leuke trendy- of misschien zelfs wel naar een unieke verlovingsring? Je hebt binnenkort een belangrijke netwerkborrel of er staat een chique etentje gepland? Je hebt een ring nodig voor als je festivals gaat bezoeken of gewoon, voor dagelijks gebruik? Voor welke gelegenheid dan ook, wil je online een ring kopen ben je bij ikbensieraden.nl op het beste adres! In onze webshop vind je een zeer uitgebreide collectie aan ringen. Voor elke gelegenheid of stijl hebben wij in onze online sieraden shop een geschikte ring. Een mooie trendy ring kopen was nog nooit zo leuk dan bij ikbensieraden.nl. Alle sieraden en accessoires worden gratis verzonden!

Outfit compleet maken

Ikbensieraden.nl verkoopt diverse soorten ringen voor jong en oud. Een ring is een van de  meest gedragen sieraden in Nederland. Naast de verlovingsring en de trouwring zijn ringen over het algemeen erg populair omdat het een sieraad is welke snel gezien wordt en waardoor je makkelijk net dat extra s aan je oufit kunt geven. Je outfit verfrissen of compleet maken hoeft niet moeilijk te zijn of lang te duren. Wij verkopen alles wat jij nodig hebt. Van ringen, kettingen, horloges, hangers, haarsieraden, oorbellen, armbanden tot flash tattoos, noem het maar op en wij hebben het. Maak je outfit compleet bij ikbensieraden.nl voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Onze sieraden zijn namelijk goed én goedkoop!

Speciaal cadeau

Een ring of een ander sieraad blijft altijd een speciaal cadeau om te geven of om te krijgen. Je vergeet immers niet snel van wie je die ene ring, ketting of ander sieraad hebt gekregen. Ook zie je steeds vaker sieraden met een bepaalde boodschap. Dat kan iets heel  persoonlijks zijn maar ook iets wat het hele universum aangaat, bijvoorbeeld een mooie boodschap voor een liefdevollere wereld. Heb je nog ideeën hierover, laat het ons gerust weten, misschien dat we dit item dan aan onze collectie kunnen toevoegen. Hoe dan ook, een sieraad krijgen blijft speciaal, er is goed over nagedacht en die gedachte is voor degene die het cadeau mag ontvangen héél veel waard. Mocht de ring of ander sieraad achteraf toch niet zijn wat je in gedachten had, geen probleem, je kunt deze binnen 14 dagen eenvoudig aan ons retour sturen.

Populaire ringen

Titanium ringen, witgoud ringen, zilveren ringen en gouden ringen zijn en blijven erg populair. Daarnaast ontstaan er met regelmaat weer nieuwe trends. Wie vind het nu niet leuk om regelmatig iets anders, iets nieuws te kunnen dragen. Met een nieuw sieraad kun je van je wat oudere outfit, vrij eenvoudig, een totaal nieuwe look maken. Dit is hoe onze klanten over ons spreken (reviews): de sieraden hebben een goede kwaliteit prijsverhouding, goedkoop, trendy, chique, uniek, leuk, betrouwbaar, goed bereikbaar als ik een vraag heb en alles wordt snel bezorgd. Kijk en daar doen wij  het voor, voor al deze blije en enthousiaste reacties!

Gelegenheid

Zorg er voor dat je een ring hebt voor iedere gelegenheid. Een trendy ring is niet altijd even makkelijk om goed te combineren met een chique diner. Zorg dat je wat variatie hebt zodat je bij elke outfit een bijpassende ring kunt kiezen.

Ringen trends

Dit jaar is de ‘above knuckle rings’ de trend. Dit is een ring die boven de knokkel wordt gedragen en gecombineerd wordt met meerdere ringen achter elkaar (stack of rings). Wil je graag iets bijzonders, iets aparts, draag dan vooral opvallende ringen. Ringen trends zijn ieder jaar weer verschillend. Waarom zou je dit jaar niet eens zelf een trend maken? Mix en match er rustig op los en creëer je eigen statement. Je bent namelijk uniek!

Nagelringen

IkBenSieraden verkoopt ook nagelringen! Een nagelring is een ring welke ter hoogte van de nagel wordt gedragen. Deze bijzondere ring bevat een sierlijke nagel die over je eigen nagel heen valt. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze nagelringen.

Handgemaakte ringen

Hand-made oftewel handgemaakt is voor de vrouw die niet kiest voor een doorsnee ring. Handgemaakte ringen zijn namelijk unieke ringen en zijn daardoor net even wat anders. Wil jij jezelf graag onderscheiden dan is een handgemaakte ring echt iets voor jou.

Opaal ringen

Ben je op zoek naar een ring met een mooie bijzondere steen dan kun je bij ons kiezen voor de opaal ring. Opaal is een edelsteen die vroeger door bepaalde stammen gezien werd als een steen met magische krachten welke genezend en beschermd werkte. Buiten deze bijzondere eigenschappen zijn de opaal ringen ook nog eens heel mooi van kleur. Ze hebben een zomerse uitstraling maar daarnaast zijn ze ook elegant en stijlvol. Opaal ringen zijn daarom dan ook makkelijk te combineren met andere sieraden.

Goudkleurige ringen

Goudkleurige ringen zijn vergulde ringen. Echter is de prijs wel een stuk voordeliger met een goudkleurige ring. Het aantal karaat vertelt iets over de puurheid van het goud en over de kleur. Je hebt 14 karaat, 18 karaat en 24 karaat. De laatste bevat meer goud en is wat geler van kleur dan de andere.

Zilveren ringen

Ook verkoopt IkBenSieraden.nl zilveren ringen. Zilver kun je herkennen aan het getal 925 welke voor de puurheid van zilver staat. 925 staat voor 92,5% zilver. Omdat zilver een zacht materiaal is wordt er 7,5% aan (sterker) metaal toegevoegd zodat het toch de eigenschappen van zilver behoudt zoals kleur en uitstraling maar wel een stuk sterker is geworden.

Ringmaat opmeten

Uiteraard wil je een ring kopen die goed past. Daarom is het verstandig om je ringmaat van te voren op te meten. Bepaal allereerst om welke vinger je de ring straks wilt dragen. Heb je een goed passende ring dan kun je deze op een liniaal leggen om hem op te meten. Op deze manier meet je de diameter van de ring. Je kunt ook een stukje (strookje) papier nemen en deze rond je vinger doen. Met een pen zou je een streepje kunnen trekken. Vervolgens meet je de lengte op van het papiertje. Zo weet je de omtrek. Als je de omtrek deelt door 3,14 dan krijg je de diameter.

Damesmaten lopen van 16mm t/m 20mm qua diameter wat gelijk staat aan 50mm tot 63mm qua omtrek. Ringmaten zijn in Europa van 16 t/m 20 waarbij men de diameter neemt. Internationaal neemt men juist de omtrek. Hieronder kun je in de tabel eenvoudig de ringmaar omrekenen.
  

Ringmaat uitrekenen
Diameter Omtrek | Diameter Omtrek
 16  50  18,00  57
 16,25  51  18,25  57
 16,50  52  18,50  58
 16,75  53  18,75  59
 17,00  53  19,00  60
 17,25  54  19,25  61
 17,50  55  19,50  62
 17,75  56  19,75  63