opc_loader
Filters
€ 8
€ 17
Voorraad

  Schitterende handen met mooie sieraden

  In ons assortiment vindt u prachtige, handgemaakte sieraden waarmee uw handen een echte blikvanger worden. Op onze website vindt u verschillende soorten hand sieraden die zijn afgewerkt met diverse materialen als parels, kralen en steentjes. Deze mooie en opvallende sieraden bevatten geen metalen als nikkel en lood waardoor u schitterende hand sieraden van hoge kwaliteit kunt verwachten. Geniet van uw handen en verfraai ze met deze prachtige sieraden.

  Sieraad 1 tot 7 (van de 7 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 7 (van de 7 sieraden). Resultaat:1

  Wat zijn hand sieraden

  Sieraden zijn bedoeld om het lichaam mooier te maken en daarbij mogen de handen zeker niet worden overgeslagen. Dit type sieraad is dan ook bedoeld om de hand te versieren. Hand sieraden zijn eigenlijk een combinatie tussen een ring en een armband. De ring en de armband zijn met elkaar verbonden door een ketting en daardoor wordt de bovenkant van uw hand ook verfraaid door het sieraad. U kunt de ring dragen om elke vinger die u wenst, maar wij raden u aan om deze te dragen om uw middelste vinger zodat de ketting van het handsieraad op het midden van uw hand ligt. De ketting die de ring en de armband met elkaar verbindt is vaak versierd met bijvoorbeeld gekleurde steentjes en soms is een deel van de ketting vervangen door bijvoorbeeld een kruisje, een vlindertje of een blaadje. Er bestaan ook hand sieraden met meerdere kettingen waardoor er een speels effect ontstaat op de bovenkant van uw hand.

   

  Waarom een handsieraad

  Deze leuke en mooie sieraden springen meer in het oog dan alleen een ring of een armband en zijn een echte musthave en uw look is niet compleet zonder een handsieraad. Dit prachtige sieraad is prima te combineren met een casual look of beach look. Op onze website heeft u keuze uit vele soorten, van eenvoudig tot kleurrijk en robuust. Het leuke van een handsieraad is dat het niet duur hoeft te zijn want hand sieraden kopen kan al vanaf €9,95. Neem een kijkje in het assortiment en vind uw ideale hand sieraden want uw handen mogen gezien worden. Laat uw handen schitteren met een handsieraad van Ikbensieraden.nl.

   

  Bestelling plaatsen

  Leuke en opvallende hand sieraden kopen is heel eenvoudig en veilig. U kunt kiezen of u een account aanmaakt waarna u het product of de producten in uw winkelmandje plaatst. Als uw bestelling compleet is kunt u betalen met iDEAL, creditcard of AfterPay waarna de bestelling gratis wordt verzonden en bij u thuis wordt afgeleverd. Wij hebben nog veel meer lichamen sieraeden.