opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 6
€ 19
Voorraad

  Een haarklem online kopen

  Bent u op zoek naar een fraaie haarklem? De kans is groot dat u deze via onze webshop zult vinden. Onze sieradenwebshop biedt u een overzicht van de haarsieraden in het assortiment. Het is voor elk persoon anders welk haarsieraad moeilijk of eenvoudig is te gebruiken. Uiteraard heeft uzelf de keuze dit te bepalen.

  Sieraad 1 tot 16 (van de 22 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 22 sieraden). Resultaat:12Volgende

  De ontstaansgeschiedenis van onze webshop

  U zult ongetwijfeld wat meer willen weten over de organisatie, voordat u een aankoop doet. Sinds oktober 2014 is de webshop online en we hebben deze vanuit een passie voor modieuze sieraden opgezet. Vanwege het feit dat er veel sieradenwinkels bestaan die een hoge prijs vragen voor hun sieraden, is er door ons besloten om sieraden aan te bieden voor een prijsgarantie, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze webshop is bedoeld voor iedere leeftijd. Onze webshop biedt diverse haarsieraden, waaronder de haarklemmetjes, de elastische haarband, haarbanden, de haarkam, de haarspelden, de haarketting en de haarpinnen. Deze details zijn te gebruiken voor een willekeurige gelegenheid.

   

  De functie van een haarklemmetje

  De haarklem wordt veelal gebruikt om het haar op te steken en vast te zetten. De elastische haarband is een elastiekje die wij hebben versierd met verschillende details. Over het algemeen zijn er vaak zwarte, grijze of kleurloze elastiekjes verkrijgbaar. Wij hebben ervoor gekozen om parels, strikjes, bloemetjes of parels op de elastiekjes te plaatsen met als doel mode uit te stralen. Naast de elastische haarband, bieden wij ook haarbanden. De haarkam kan in de vorm van een diadeem zijn of in de vorm van een accessoire die het haar naar achteren verplaatst en vastzet. Haarspelden zijn er in verschillende vormen. Het zorgt ervoor dat u uw haar op verschillende manieren kunt vastzetten. Een haarketting plaatst u over het hoofd heen. Vaak ziet u een groot gedeelte van de ketting aan de voorkant van het gezicht. Dit sieraad wordt gebruikt voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. Haarpinnen zijn voor praktisch gebruik. U kunt een bepaald plukje naast uw knot of staart goed vastzetten of zorgen dat het haar uit uw gezicht blijft. Een haarpin kan ook gebruikt worden voor de versiering van het haar.

   

  Welk haarsierraad?

  Heeft u ook vaak dat u ‘s ochtends wakker wordt en denkt: wat zal ik vandaag met mijn haar doen? Vanwege het feit dat er veel mogelijkheden zijn, is het soms moeilijk een keuze te maken. Daarnaast kan het zijn dat u een drukke baan heeft en niet weet waar u de tijd vandaan haalt om uw haar te doen. De haarklemmen uit ons assortiment zullen u zeker bekoren. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog de gewenste haarklem.

  Betaalmogelijkheden bij het bestellen van een haarklem

  Er zijn drie verschillende opties om haarklemmen te betalen bij onze webshop. U kunt ervoor kiezen om een bankoverschrijving te doen, een betaling via iDEAL of AfterPay. Bij een bankoverschrijving dient u het ordernummer te vermelden. Zie onze website voor verdere instructies. Een belangrijke noot is, dat u de keuze heeft om wel of geen account aan te maken. Indien u geen account maakt, kunt u uw orderstatus niet inzien. Bij iDEAL kunt u de gewenste sieraden verplaatsen naar het winkelmandje. Daar ziet u de optie 'afrekenen' en kunt u bestellen. Vervolgens ziet u de betaalknop staan en kiest u uw bank. Hier staat de betaalopdracht voor u klaar. Het voordeel van iDEAL is dat er geen verdere kosten aan verbonden zijn. Dit betekent dat u alleen het bedrag van uw uitgekozen haarsieraad betaald. Met AfterPay kunt u uw bestelling betalen, nadat u uw product heeft ontvangen. Hierbij geldt een termijn van twee weken, waarbinnen u dient te betalen.