opc_loader
Filters
€ 8
€ 24
Voorraad

  Multilagen ketting

  Bent u op zoek naar een multi lagen ketting? Bij Ikbensieraden.nl bent u aan het juiste adres voor een multilagen ketting. Hier kunt u ongetwijfeld de ketting kopen die uw nieuwe outfit compleet maakt.

  Sieraad 1 tot 16 (van de 24 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 24 sieraden). Resultaat:12Volgende

  Multilagen ketting kopen

  U hebt een middag in het centrum van de stad doorgebracht. Met tassen vol nieuwe kleding komt u thuis. U legt uw kleding op de keukentafel om de labeltjes, prijskaartjes en speldjes uit de broeken, blouses, tops en T-shirts te verwijderen. Die mooie roze top met de prachtige V-hals houdt u voor uw bovenlichaam. U kijkt in de spiegel. Deze top is één van de beste aankopen van deze middag. U hebt voor deze top met een V-hals gekozen omdat u  daar eindeloos mee kunt combineren. Bij een mooie blouse of top met een V-hals of andere lage hals, hoort een mooie ketting.

  Aantal lagen

  De multilagen ketting van ikbensieraden.nl is een ketting van twee, drie of vier lagen. De lengte van de kettingen is divers. U hebt de keuze uit een elegante, korte ketting van twee lagen tot opvallende, langere kettingen met vier lagen.

  Materialen

  Ikbensieraden.nl heeft multilagen kettingen van diverse materialen. U kunt een ketting kopen van bijvoorbeeld verguld goud, goudkleurig metaal of zilver. Ook de hangers die bij kettingen horen zijn vervaardigd van verschillende materialen.

  Hangers

  De meeste multilagen kettingen zijn voorzien van hangers. Elke laag van de ketting is versierd met mooie metaalkleurige of gekleurde hangers of kralen. Momenteel heeft u keuze uit ruim veertig multilagen kettingen. Ikbensieraden.nl heeft voor iedereen de perfecte ketting in haar assortiment. Of u nu een eenvoudige of een opvallende ketting wilt kopen, op ikbensieraden.nl vindt u wat u zoekt.
   

  Wilt u een steen aan uw ketting? Bij ikbensieraden.nl kunt u een ketting kopen met roze, groene of witte stenen. De multilagen ketting met de roze steen wordt gecombineerd met een hart hanger. De ketting met de groene steen wordt gecombineerd met een olifant-hanger.  Als u van groen houdt, maar u hebt liever geen steen aan uw hanger, kunt u de ketting kopen met een evil eye. Naast een ketting met stenen kunt u een ketting kopen met kralen, munten, harten, driehoeken, kruizen, bloemen en de Eiffeltoren. Kortom, teveel om op te noemen.

  De prijs

  Voor een bedrag tussen de € 9,95 en € 19,85 kunt een ketting kopen. Voor minder dan € 20 hebt u een prachtig sieraad om uw hals. Als u uw vriendin een mooie multilagen ketting cadeau wilt doen, is een bezoekje aan ikbensieraden.nl de moeite waard.