opc_loader
Filters
€ 9
€ 18
Voorraad

  Koppel oorbellen kopen online

  Oorbellen zijn er in alle soorten en maten. Van groot en uitbundig naar klein en elegant. Een simpele siersteen, tot grote ringen en hangers. Een simpele oorbel kan net dat beetje extra toevoegen aan een outfit. Het maakt de look af. Wilt u geen ring of ketting met hanger delen met uw partner. Denk dan eens aan een koppel oorbel. Een oorbel die u beide kunt dragen, zonder zwaar aanwezig te zijn in uw overal look. Oorbellen worden zowel door mannen als vrouwen gedragen en daar past de koppel oorbel dan ook helemaal bij. Ook is het een sieraad wat gedeeld kan worden tussen goede vrienden of vriendinnen. Dit is zelfs leuk om tussen moeder en dochter te delen, om maar te laten zien dat u dit cadeau kunt gebruiken voor verschillende belangrijke personen in uw leven.

  Sieraad 1 tot 2 (van de 2 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 2 (van de 2 sieraden). Resultaat:1

  Een klein sieraad met een groot gebaar

  Koppel sieraden zijn een mooi symbool voor uw relatie. Samen een item delen. Ikbensieraden.nl biedt u verschillende koppel sieraden aan, waaronder bijvoorbeeld kettingen en horloges.  Wat u ook zoekt of wat het beste bij u en uw partner past, wij hebben het in huis. Een koppel sieraad is een mooie manier om met een sieraad te laten zien hoe belangrijk iemand voor u is. Ook is het niet alleen een mooi cadeau voor uw partner, maar ook voor uzelf.

  Een koppel oorbel is een mooie, elegante en simpele manier om aan de wereld te laten zien wat uw partner voor u betekent. Wel is het een redelijk klein onderdeel van uw gehele outfit, dus hoeft de koppel oorbel niet de overhand te nemen. Laat de koppel oorbel daarom een teken zijn voor alleen u en uw partner waarmee u laat zien hoe belangrijk voor elkaar bent. Juist omdat een oorbel zowel door mannen als vrouwen gedragen worden als fashion statement, is een koppel oorbel een geweldig idee. Het kan natuurlijk ook gedragen worden in een tweede oorgaatje, waardoor het gecombineerd kan worden met nog een andere oorbel.

   

  Combineer en wissel af koppel oorbellen

  Wij bieden sieraden tegen zeer schappelijke prijzen met een goede kwaliteit. Bent u op een gegeven moment uitgekeken op uw koppel oorbel of wilt u wat meer afwisseling? Laat de prijs u er niet van weerhouden om nog een set koppel oorbellen te kopen. Het is natuurlijk ontzettend leuk om te kunnen afwisselen en de oorbel af te stemmen op uw stemming en outfit. Van een kleine siersteen die subtiel schittert tot een grote siersteen die duidelijk een statement maakt, wij voorzien u graag van een geweldige set koppel oorbellen.