opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 3
€ 15
Voorraad

  Knuckle ringen

  Knuckle ringen, ook wel vingerringen genoemd, zijn de nieuwste rage op het gebied van sieraden. Waar u met gewone ringen alleen de achterkant van uw vingers kon versieren, bieden knuckle ringen u de mogelijkheid om uw vingers helemaal te versieren. Deze ringen hoeven namelijk niet over de hele vinger geschoven te worden, maar kunnen ook op of onder de knokkels gedragen worden, wat meteen verklaart waarom ze knuckle ringen genoemd worden. 

  Sieraad 1 tot 16 (van de 25 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 25 sieraden). Resultaat:12Volgende

  Alle vormen en maten

  Knuckle ringen zijn echt bedoeld om de vingers in het geheel te kunnen versieren. Daarom zijn deze ringen in allerlei vormen en maten te krijgen. De kleine ringetjes kunnen voor de knokkels gedragen worden, aan de voor of achterkant van het middelste vingerkootje, en de grotere ringen kunnen gewoon over de knokkels naar achteren geschoven worden. Daarnaast zijn er knuckle ringen te krijgen die in grootte verstelbaar zijn. Vaak zit er een opening aan de achterkant waardoor je de ring groter of kleiner kan maken, maar in enkele gevallen zit de opening ook in het design van de ring verwerkt. U kunt er dus voor kiezen om de afmetingen van de ring precies af te stellen op de vinger en zelfs het vingerkootje waar om u hem wilt dragen. In de meeste gevallen maken de afmetingen van de knuckle ringen echter niet uit, omdat er altijd wel een vingerkootje of knokkel is waar ze om heem passen. Een extra voordeel van ringen die altijd passen, is dat u ze niet zo snel kwijt zal raken. Men is geneigd te denken dat met name de ringen die voor de knokkels gedragen worden snel kwijtraken. In de praktijk blijkt dit echter reuze mee te vallen.

  Verschillende soorten

  Knuckle ringen zijn niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk gesproken in allerlei vormen en maten te krijgen. Zo kunt u hele kleine, fijne ringetjes kopen voor de kleinste vingerkootjes, maar ook dikke, opvallende, metalen ringen die echt op de knokkel zelf gedragen dienen te worden. Daarnaast zijn er vele verschillende designs te krijgen. Zo kan je ringen krijgen die bestaan uit abstracte designs met steentjes of leuke kleuren, maar zijn er ook vingerringen te krijgen in de vorm van dieren, vleugels, streepjescodes, Venetiaanse maskers et cetera.

  Materialen

  Knuckle ringen worden geleverd in allerlei verschillende kleuren en materialen. De grotere, meer opvallende ringen zijn vaak gemaakt van metaal. De kleinere, fijnere ringen zijn vaak zilver of gold plated. Daarnaast zijn er geëmailleerde ringen in allerlei kleuren te krijgen. De meer elegante ringen zijn vaak versierd met steentjes in allerlei kleuren en maten of met pareltjes of met leuke figuurtje die ook zilver of gold plated zijn.

  Knuckle ringen Sets

  Knuckle ringen worden vaak verkocht in setjes die bij elkaar horen. Vaak hebben de ringen die bij elkaar horen een bepaalden overeenkomst in design, bijvoorbeeld door dezelfde kleurencombinatie in elke ring terug te laten komen of door dezelfde steentjes in elke ring te verwerken. Meestal kunt u deze ringen zo combineren en dragen als u dat mooi vindt. In een enkel geval hebben de series een vooropgezet design. Elke ring heeft dan bijvoorbeeld een letter, en als u deze ringen in de juiste volgorde draagt dan vormen ze een woord. Ook zijn er setjes waarbij elke ring een heel woord heeft. Als u de ringen dan samen draagt, dan vormen ze een bepaalde zin. Uiteraard kunt u er in dat geval ook voor kiezen om slechts één van de ringen te dragen, als u een bepaald woord er echt uit wil laten springen.

  Creativiteit

  Het leuke aan knuckle ringen is dat u uw creativiteit er echt op los kan laten. U kunt er voor kiezen om slechts één ring te dragen en deze daardoor meer op te laten vallen, maar u kunt ook meerdere setjes kopen en deze in allerlei combinaties dragen. Modeliefhebbers kunnen er zelfs voor kiezen hun knuckle ringen af te stemmen op hun outfit. De ringen zijn zo populair dat ze in vrijwel elke kleur en stijl te krijgen zijn. Met behulp van deze ringen kunt u dus echt uw eigen identiteit uitdragen.

  Optisch effect

  Maar wat nou als u uw eigen handen echt niet mooi vindt? Waarom zou u er dan voor kiezen om deze met een set knuckle ringen extra opvallend te maken? Het antwoord is simpel: de ringen zelf zijn niet alleen mooi, maar kunnen uw handen zelf ook mooier doen lijken. Als u bijvoorbeeld vrij korte vingers heeft, dan kunt u deze lager doen lijken door knuckle ringen te dragen voor de knokkels en tegelijkertijd aan dezelfde vinger ook een normale ring te dragen.

  Bestellen

  Het bestellen van knuckle ringen is op onze webshop erg gemakkelijk. U selecteert het artikel dat u graag wilt bestellen en voegt deze toe aan uw online winkelwagen. Vervolgens kunt u de bestelling afronden door uw gegevens in te vullen en de gewenste betalingsmethode te selecteren. Daarbij kunt u kiezen tussen iDeal en afterpay. In het eerste geval betaalt u direct online via uw bankrekening. In het laatste geval betaalt u pas als u het product dat u besteld heeft ontvangen heeft. Een groot voordeel van bestellen bij onze webwinkel is dat alle producten gratis verzonden worden. Goedkope producten blijken bij het afrekenen dus niet ineens een stuk duurder te worden. Uw producten worden via de normale post in een envelop verzonden. Als u dit niet veilig genoeg vindt, dan kunt u kiezen voor Track & Trace. Dit kost in totaal €5,95.