opc_loader

Knuckle ring bling bling rozen dubbele ringen

Artikelnr: RG0236

Knuckle ringen bestellen in Nederland

Dit is een zogenaamde knuckle ring, in het Nederlands wordt dit ook een knokkel ring genoemd. Knuckle ringen zijn heel trendy, je ziet steeds meer ringen die om verschillende kootjes worden gedragen.

14,85

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Deze elegante knokkelring loopt ten eerste over meerdere vingerkootjes, tot over de knokkel en de bovenkant van je hand, en vervolgens is er een verbindingsstukje naar een andere ring die je om je duim draagt. Het is een combinatie van een ring voor je wijsvinger en je duim. Deze knokkel ring is instelbaar dus je past de maat eenvoudig aan, aan de maat van je vinger. De knuckle ring past altijd.

Het zijn in feite twee trendy ringen die zijn verbonden met een stukje ketting. De grote ring heeft twee bevestigingspunten: één waar je een normale ring ook draagt en vervolgens nog een ring hogerop je vinger. Je kunt je vinger dus niet meer buigen. Je kunt de kleinere ring ook dragen aan de ringvinger van dezelfde hand. Omdat de ring open is, kun je de maat gemakkelijk aanpassen.

Deze knuckle ring of ringenset is helemaal opgewerkt en sierlijk gedecoreerd in een bloemmotief van rozen. Op verschillende punten zijn kleine strass steentjes vastgezet. Het metaal is nikkelvrij en de bling bling strassjes zijn goed bevestigd zodat je ze niet kunt verliezen.

Het is echt een ring voor een avondje uit, het perfecte accessoire voor als je wilt opvallen. En natuurlijk ook om de aandacht te vestigen op je perfecte nagels.  De bekende ster Rihanna heeft de knuckle ring een stuk bekender gemaakt. Zij draagt graag diverse losse ringen, om verschillende vingerkootjes. Op die manieren zijn je ringen beter stackable.

Je ziet deze linked knuckle rings ook als trend voor bruidjes. Als je gaat voor optimale bling bling, is zo’n ring perfect, al dan niet gecombineerd met je nieuwe trouwring.

Knuckle ring bling bling rozen dubbele ringen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Knuckle ring bling bling rozen dubbele ringen


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden