opc_loader
Filters
€ 7
€ 13
Voorraad

  Laat uw voeten stralen met een prachtig sieraad  

  Stelt u zich eens voor dat het een warme zomerdag is, de zon schijnt, u voelt het zand onder uw voeten en uw nagels zijn mooi gelakt, maar toch ontbreekt er iets. Laat uw voeten er tip top uitzien met een voetensieraad, hét accessoire dat goed verzorgde voeten helemaal af maakt en laat stralen als nooit tevoren. Voeten sieraden mogen dan ook niet ontbreken bij een zomerse look. Wij hebben voor u elegante en hippe voeten sieraden geselecteerd die perfect zijn te combineren met een beach look en kunnen worden gedragen op warme zomerdagen. U zult zeker opvallen met dit prachtige, trendy accessoire. Versier uw voeten met de voeten sieraden van Ikbensieraden.nl. Wij bieden u betaalbare sieraden voor mooie zomerse voeten. Bestel nu een schitterend voetensieraad en uw bestelling wordt snel en gratis verzonden.

  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1

  Wat is een voetensieraad

  Er zijn verschillende soorten voeten sieraden. Zo zijn er enkelbandjes, teenringen en een combinatie hiervan. In het laatste geval is de teenring met een kettinkje aan het enkelbandje verbonden. De ring schuift u om uw eerste of tweede teen. De voeten sieraden verschillen van eenvoudig en elegant tot kleurrijk en opvallend. Uw voet wordt op deze manier een een echte eyecather. Doordat er wordt gespeeld met verschillende soorten materialen als veren, touw, steentjes en bedeltjes kunnen er diverse looks worden gecreëerd, bijvoorbeeld een bohemian look. Voeten sieraden kunnen ook prima gedragen worden in combinatie met mooie sandalen of teenslippers.

  Onderhoud van voet sieraden

  Het onderhoud en reinigen van uw voetensieraad is heel eenvoudig. Zilveren sieraden kunnen worden gereinigd met een zilverpoetsdoek of met een zachte doek en zilverpoets. Goldplated sieraden zijn sieraden die door een goudbad zijn gehaald waardoor er een mooie afwerking ontstaat met een dun laagje goud. U kunt goldplated voeten sieraden schoonmaken met een goudpoetsdoek. Als het vuil erg hardnekkig is dan kunt u de goudpoetsdoek nat maken en opnieuw poetsen waarna u met een droog gedeelte van de doek het sieraad napoetst. Wij raden u echter af om uw sieraden te reinigen met chemicaliën omdat dit het sieraad kan beschadigen. Zowel de zilver- als de goudpoetsdoek zijn te koop bij een drogist of huishoudwinkel. Indien u vragen heeft over de reiniging van uw aankoop of over uw bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website onder het kopje ‘contact’. Wij zullen dan proberen om u vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Wij hebben nog veel meer lichamen sieraeden.