opc_loader
Sieraden aanbieding
Filters
€ 13
€ 48
Voorraad

  Horloges koppel kopen online

  In onze lijn voor koppel sieraden bieden wij ook koppel horloges aan. Een horloge is naast een fashion item ook een zeer praktisch sieraad. Met een horloge voor koppels kunt u samen de show stelen en een fashion statement maken. En bent u of uw partner ook nooit meer te laat voor een afspraak. Met een koppel horloge biedt u uzelf en uw partner een mooi cadeau. Koppel sieraden hebben een mooie symbolische betekenis naast dat het een mooi cadeau is wat altijd gewaardeerd zal worden. Het is een prachtige manier om uw relatie te vieren en te bezegelen.

  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 5 (van de 5 sieraden). Resultaat:1

  Horloge voor koppels

  Een horloge is toch een item wat dagelijks gedragen wordt. Wij bieden u graag een mooi horloge wat u nog lang met plezier zult dragen. Kies voor een klassieke look, of juist een trendy horloge. Met ons aanbod vindt u altijd een passend horloge voor uw persoonlijke stijl. Met een koppel horloge kunt u niet alleen een mooi horloge voor uzelf, maar ook voor uw partner vinden. Zo gaat u samen in stijl door het leven.

  Een fashion horloge met een mooie betekenis

  Onze collectie aan koppel sieraden biedt u kettingen, kettingen met hangers, oorbellen, horloges en koppel sleutelhangers. Het hangt natuurlijk helemaal af van uw persoonlijke stijl wat bij u past. Een horloge is een uitstekend idee als u een tijdloos geschenk wilt geven. Het is praktisch en past bij elke outfit. Bij een koppel horloge weet alleen u en uw partner dat de horloges staan voor uw relatie. Bij een koppel hanger of ketting bijvoorbeeld is het duidelijker te zien dat het ene sieraad deel uitmaakt van een set. Het hangt dus helemaal af van de persoonlijke smaak welke van de verschillende koppel sieraden het meest gepast is. De koppel horloges zijn ook een uitstekend alternatief als u het wilt geven aan een goede vriend of vriendin. Ons assortiment biedt aan u de keuze om een mooi cadeau uit te zoeken.  

  Gegarandeerde kwaliteit met quartz van je koppel horloge

  Wij bieden u een uitstekende service tegen een lage prijs. Onze koppel horloges hebben een quartz uurwerk. Dit betekent dat er een kwartskristal in het uurwerk zit wat er voor zorgt dat een seconde precies een seconde duurt. Een horloge met quartz zal dus nooit achterlopen in tijd. Zelfs niet na jaren. Met wie u het koppel horloge dus ook deelt, u zult beide nooit meer te laat komen of achter de tijd aanlopen. Ook hebben onze koppel horloges een leren band, wat erg prettig draagt.