opc_loader
Filters
€ 7
€ 50
Voorraad

  Gouden ring kopen

  Een gouden ring kopen gebeurt meestal niet zonder reden. Waarom zou je besluiten om een ring van goud te kopen, wat kunnen daar hele goede redenen voor zijn?

  1. Je wilt deze cadeau geven aan een heel bijzonder iemand
  2. Je bent op zoek naar een tijdloos sieraad
  3. Je zoekt een trendy maar tevens een elegante ring
  4. Het past precies bij wat je wilt uitstralen, statement van luxe, klasse en stijlvol

  Een gouden ring kopen klinkt alsof dat een hele dure aangelegenheid moet zijn, maar dat is gelukkig niet helemaal waar. Goud is namelijk te koop in verschillende gehaltes. Wanneer we het over gehaltes hebben bedoelen we de hoeveelheid goud wat gebruikt is voor maken van het sieraad.

  Welke gehaltes goud zijn er zoal en wat betekent “karaat” nu precies? Er zijn verschillende gehaltes zoals:

  1.  8 karaat
  2. 14 karaat
  3. 18 karaat
  4. 20 karaat
  5. 21,6 karaat
  6. 22 karaat
  7. 24 karaat

  Karaat is de “kwaliteitsaanduiding” of te wel een aanduiding van de hoeveel goud die er daadwerkelijk gebruikt is om het sieraad te maken.

  Sieraad 1 tot 6 (van de 6 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 6 (van de 6 sieraden). Resultaat:1

  Goud kleur sieraden

  Bij ikbensieraden.nl verkopen wij voornamelijk goud kleur ringen. Ze ook wel verguld worden noemen. Wil je goedkoop versie van een gouden ring kopen, kies dan voor een goud kleur ring uit onze collectie ringen goud kleur. 

  Online veilig goud kopen

  Een gouden ring kopen doe je niet zomaar of impulsief. Het is een vaak een hele bewuste keuze. Je weet wat je wilt en de reden waarom. Waar staat goud voor? Goud staat voor duurzaam, voor luxe, voor liefde, voor oneindigheid maar daarnaast ook voor elegantie en klasse. Bij ikbensieraden.nl ben je op het juiste adres wil je online veilig goud kopen. Wij verkopen online zowel goedkope goud kleur ringen als armbanden, kettingen en oorbellen. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken versturen wij al jouw bestelde artikelen ook nog eens gratis op! Trendy, goed en goedkoop dat is onze motto!

  Gouden ring symbool

  Waar staat een gouden ring symbool voor? Een gouden ring en dan met name een gouden trouwring staat onder andere symbool voor oneindigheid, voor trouw. Zo’n 5000 jaar gelden werden door de Egyptenaren de eerste gouden ringen gemaakt. Deze werden in eerste instantie gezien als een ruilmiddel, als geld om handel mee te kunnen drijven. Nadat er munten in gebruik werden genomen kon de gouden ring voor een andere reden ingezet worden. De ring die aan de vrouw geschonken werd stond symbool voor “gezamenlijke” bezittingen. De vrouw kon/mocht daardoor dus vrij gebruik maken van de bezittingen van de man. Dat is dus in feite hetzelfde als tegenwoordig een huwelijk in gemeenschap van goederen.

  Trendy en elegant goud

  Naast alle weetjes moeten we natuurlijk niet vergeten hoe vooral trendy en elegant goud is. De meest beroemde “celebs” showen maar al te graag met hun gouden sieraden. Wat dacht je van

  • Kim Kardishian
  • Miley Cyrus of
  • Blake Lively’s gouden ringen

  Het internet stond er bol van! De rijkdom, de luxe, de elegantie en het trendy willen zijn, het spat er gewoon van af. Maar niet alleen bekende vrouwen krijgen of kopen graag een gouden ring, wat dacht je van beroemde mannelijke celebs als

  • Johnny Depp
  • Osi Umenyiora de bekende Atlanta Falcon speler
  • of van Micheal Buble?

  Ook de herensieraden zijn bij ikbensieraden.nl goed vertegenwoordigd. Ringen, armbanden, kettingen, horloges en andere accessoires, neem eens een kijkje en laat je verrassen door ons aanbod. Maak je bestelling met een gerust hart compleet, voor de verzendkosten hoef je het niet te laten. Deze zijn immers gratis! Heb je nog vragen, wij zijn er voor jou, stel ze via de e-mail of neem gerust telefonisch contact met ons op. Een gouden ring kopen doe je bij ikbensieraden wanneer je op een vertrouwd adres online al je sieraden wilt kopen. Wanneer je snel, makkelijk en veilig online je trendy gouden ring kunt bestellen!