opc_loader
Filters
€ 7
€ 33
Voorraad

  Persoonlijkheid kettingen kopen online

  Bent u op zoek naar een ketting met een mooie vintage uitstraling? Dan bieden onze prachtige persoonlijkheid kettingen uitkomst. Sieraden zijn onze passie en daarom hebben wij hebben speciaal voor u diverse kettingen waarmee u een echt statement maakt. U zult er fantastisch uitzien met de stijlvolle en voordelige persoonlijkheid kettingen van Ikbensieraden.nl.

  Sieraad 1 tot 16 (van de 23 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 23 sieraden). Resultaat:12Volgende

  De kettingen zijn te verkrijgen in allerlei lengtes, vormen en kleuren. Hieronder vindt u een overzicht van hoe de lengtes van kettingen ongeveer zullen vallen op het lichaam:

  • Tot 40 centimeter: vallen (nauw) om de hals.
  • Tot 45 centimeter: hangen op het sleutelbeen. Hangers aan deze kettingen vallen op het borstbeen.
  • Tot 50 centimeter: vallen op het borstbeen. Deze kettingen zijn zeer geschikt voor het dragen van hangers.
  • Tot 60 centimeter: hangen boven het decolleté.
  • Tot 70 centimeter: vallen net op het decolleté.
  • Tot 80 of 90 centimeter: vallen op of over het decolleté. Deze kettingen kunnen zowel enkel als dubbel gedragen worden.
  • 100 centimeter of langer: hangen op of lager dan de navel. Ook deze kettingen kunnen dubbel gedragen worden.

   

  Dragen van persoonlijkheid kettingen

  Doordat persoonlijkheid kettingen vaak veel kleur en materiaal bevatten zijn ze bij uitstek geschikt wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een zwarte outfit of jumpsuit van spijkerstof. Op deze manier wordt het accent gelegd op de ketting en komt deze goed tot haar recht. Laat dat nu juist de bedoeling zijn van persoonlijkheid kettingen. Met een persoonlijkheid ketting heeft u gegarandeerd een mooi item in uw collectie waarmee u lef en persoonlijkheid toont.

   

  Wat vindt u van ons?

  Wij vinden het leuk om te weten wat onze klanten van de gekochte sieraden en van onze webshop vinden. U kunt uw mening, reactie of opmerking achterlaten in het gastenboek en wij zullen deze aandachtig lezen. Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren en u in de toekomst nog beter van dienst zijn. Bedankt voor uw aankoop en graag tot ziens in de webshop van Ikbensieraden.nl.