opc_loader
Sieraden aanbieding

Persoonlijkheid ketting boho choker etnische nieuwe maan met kralen

Artikelnr: PK0057

Persoonlijkheid ketting boho choker etnische nieuwe maan met kralen

Deze halsketting van Butair is werkelijk een genot voor het oog. Het sieraad bestaat onder meer uit wél tien met zorg vervaardigde schakels. Iedere schakel is met oog voor detail opgebouwd en staat symbool voor de nieuwe maan. Ze zijn gemaakt uit massief edelstaal van hoge kwaliteit waardoor je van deze halsketting nog lange tijd plezier zal hebben.

De laatste delen zijn aan weerszijden voorzien van een stukje gourmetschakel en aan de andere zijde een lobstersluiting. Hierdoor kan de halsketting comfortabel en stevig op de door jou gewenste lengte worden gesloten.

14,65

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Wat is de nieuwe maan?

De nieuwe maan is een bijzonder verschijnsel dat in veel verschillende culturen en religies een belangrijke rol speelt. Zo zijn de Chinese, de Islamitische en de Joodse kalenders gebaseerd op dit fenomeen. Een nieuwe maand begint bij hun altijd na een nieuwe maan, we noemen dit ook wel een maankalender.

Op het moment dat de maan precies tussen de aarde en de zon in staat is de maan namelijk in feite niet te zien, je ziet alleen de schaduwkant. Wanneer we dit vertalen naar de schakels in deze ketting staat de groene kraal op iedere schakel symbool voor de aarde, het open gedeelte staat symbool voor de “onzichtbare” maan.

Chokers: een tijdloos halssieraad

Chokers zijn een dicht om de hals passend sieraad en bestaan al sinds mensenheugenis. Al vanaf de eerste eeuw na Christus wordt erover geschreven in boeken als zijnde een vrouwensieraad. Door de tijden heen is het altijd gezien als iets wat getuigd van klasse. Rond het jaar 1900 werden ze erg populair toen koningin Alexandra van Denemarken er eentje droeg om een klein litteken te verbergen.

Na verschillende periodes van populariteit in de jaren 20, 40, 70 en 90 zijn ze de laatste paar jaar weer erg in trek. Met recht een tijdloos halssieraad!

Persoonlijkheid ketting boho choker etnische nieuwe maan met kralen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Persoonlijkheid ketting boho choker etnische nieuwe maan met kralen


Aanbevolen Sieraden: