opc_loader

Dames persoonlijkheid ketting slang 90cm

Artikelnr: PK0002

Persoonlijkheidsketting in slangvorm

Sieraden bestaan al eeuwenlang en zijn er in duizenden soorten en maten. Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeuren. Net zoals bij kleding en andere producten zijn sieraden ook onderhevig aan trends en modeontwikkelingen. Ongeacht jouw persoonlijke voorkeuren, voor sieraden in alle soorten en maten, ben je bij ikbensiraden.nl altijd op de juist plek. Hier vind je zowel moderne en nieuwe sieraden, als ook tijdloze sieraden die het al sinds jaar en dag ontzettend goed doen en erg populair zijn. Wanneer je op zoek bent naar een multifunctioneel sieraad met een stoere en sexy uitstraling die erg uniek is, dan is deze persoonlijkheid ketting in de vorm van een slang een absolute aanrader.

Unieke multifunctionele ketting die je elke dag in een ander design kan dragen

Deze ketting is absoluut uniek te noemen. Dit is niet alleen vanwege de vorm van de slang, maar ook vanwege de verschillende manieren waarop je dit sieraad kan dragen. Op de eerste plaats kun je dit sieraad als een ketting om de hals dragen en je kunt hierbij variëren met de manier waarop je jouw ketting wil laten rondgaan. De ketting is makkelijk in verschillende posities te buigen, zodat je zelf jouw eigen unieke design kan maken, voor elke keer dat je dit sieraad draagt. Naast een ketting kun je dit sieraad ook als een taille riem gebruiken die vooral erg goed staat op bijvoorbeeld een donkere jurk of lang T-shirt. Dit sieraad als taille ketting, zorgt voor een stijlvolle en sexy uitstraling die je ook weer op verschillende manieren kan dragen.

Mooie en unieke ketting met krachtige betekenis en waardevolle symboliek

Deze ketting heeft de vorm van een slang en is zilverkleurig met een goudkleurige kop. De slang is een krachtig symbool die diverse betekenissen kan hebben. Naast de betekenis uit de bijbel, waarin de slang als de duivel of het kwaad wordt weergegeven in het verhaal van Adam en Eva, zijn er ook tal van voorbeelden, waarbij de slang een positieve symboliek vertegenwoordigt. De slang staat in sommige culturen bekend als vruchtbaarheidssymbool en wordt dan ook wel gebruikt als beeltenis voor een wedergeboorte of een nieuw begin. Dit heeft ook weer te maken met de slang die transformeert en zich van zijn huid ontdoet. Deze symboliek wordt vooral gebruikt in het oude Egypte. Daarnaast staat de slang ook symbool voor genezing wat weer kan worden herleid naar verhalen uit de Griekse oudheid en de god genaamd Asklepios. Met dit sieraad haal je dan ook niet alleen een unieke en mooie look in huis, maar ook een sieraad met een zeer krachtige betekenis en waardevolle symboliek.

32,45

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Dames persoonlijkheid ketting slang 90cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dames persoonlijkheid ketting slang 90cm


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden