opc_loader
Sieraden aanbieding

Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger

Artikelnr: BG0023

Funky broche super grote bloemen met waterdruppel hanger

Deze grote funky broche is gemaakt door het merk Urban Pulse en ongeveer zes centimeter lang, inclusief de waterdruppel hanger zelfs ongeveer tien centimeter. Voor de basis zijn de beste materialen zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd tot een extreem sterke legering, een goede fundering voor een prachtig sieraad. Het stralende middelpunt van deze broche is een enorme zirkonia van maar liefst drie centimeter lengte bij benadering. Om deze synthetische diamant zijn talloze kleinere glimmers ingezet met verschillende vormen en van diverse afmetingen. Samen vormt dit een fonkelend en funky geheel.

Een hanger in de vorm van een waterdruppel

Alsof de broche zelf nog niet groot genoeg is en er nog niet genoeg glimmers in zijn gezet is dit sieraad ook nog eens voorzien van een prachtige hanger. De hanger is opgebouwd uit dezelfde uitstekende materialen als de broche zelf en combineert dan ook uitstekend. De hanger heeft de vorm van een waterdruppel en is ingezet met een drietal grotere steentjes. Deze zelfde vorm en grootte vind je ook terug op de broche. De broche en de hanger zorgen voor een uitstekend samenspel en vormen dankzij het ontwerp een vloeiend geheel.

Een extreem grote zirkonia

Het stralende middelpunt van dit sieraad is de extreem grote zirkonia die erin is verwerkt. Een zirkonia is een synthetisch vervaardigde diamant die met het blote oog bijna niet van echt te onderscheiden is. Een echte diamant van deze grote zou natuurlijk onbetaalbaar zijn maar dankzij de zirkonia is het toch mogelijk om een sieraad te dragen dat er vrijwel hetzelfde uitziet.

Waar een echte diamant altijd wel wat imperfectie vertoond is dat bij deze zirkonia niet het geval. Het eindresultaat is een perfect heldere steen en dankzij de zorgvuldige slijping is de vorm subliem. Bij deze slijping zijn ook talloze schakeringen aangebracht waardoor het licht er in verschillende hoeken op kan vallen en zo fel fonkelt en vele kleuren laat zien.

26,69

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger


Aanbevolen Sieraden: