opc_loader

Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger

Artikelnr: BG0023

Funky broche super grote bloemen met waterdruppel hanger 

Deze grote funky broche is gemaakt door het merk Geshe-Urban Pulse en ongeveer zes centimeter lang, inclusief de waterdruppel hanger zelfs ongeveer tien centimeter. Voor de basis zijn de beste materialen zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd tot een extreem sterke legering, een goede fundering voor een prachtig sieraad. Het stralende middelpunt van deze broche is een enorme steentje van maar liefst twee centimeter lengte bij benadering. Om deze synthetische steentje zijn talloze kleinere glimmers ingezet met verschillende vormen en van diverse afmetingen. Samen vormt dit een fonkelend en funky geheel.

Een hanger in de vorm van een waterdruppel

Alsof de broche zelf nog niet groot genoeg is en er nog niet genoeg glimmers in zijn gezet is dit sieraad ook nog eens voorzien van een prachtige hanger. De hanger is opgebouwd uit dezelfde uitstekende materialen als de broche zelf en combineert dan ook uitstekend. De hanger heeft de vorm van een waterdruppel en is ingezet met een drietal grotere steentjes. Deze zelfde vorm en grootte vind je ook terug op de broche. De broche en de hanger zorgen voor een uitstekend samenspel en vormen dankzij het ontwerp een vloeiend geheel.

32,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vintage broche super grote bloemen met waterdruppel hanger


Aanbevolen Sieraden: