opc_loader
Sieraden aanbieding

Broche cactus

Artikelnr: BG0057

Cactus broche

Het dragen van een sieraad is iets wat we als mensen eigenlijk al eeuwenlang doen. Tegenwoordig zie je tal van sieraden in de vorm van armbandjes kettingen een ring of oorbellen. Naast deze veelvoorkomende sieraden is ook de broche een sieraad die al zeer lang gedragen wordt en eigenlijk nooit uit de tijd raakt. Een broche is een prachtig sieraad die het vooral goed doet voor een chique uitstraling bij bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, een promotie of een ander speciaal evenement. Ben je op zoek naar een unieke en mooie broche dan is deze prachtige cactus broche absoluut een goede keuze.

Eeuwenoud sieraad die nog steeds wordt gedragen

Een broche wordt soms ook weleens aangeduid als sierspeld. Een broche wordt gebruikt om kleding net iets mooier te laten lijken en een outfit te versieren. Vaak zien we dat een broche door vrouwen wordt gedragen, maar er zijn types die ook voor heren zeer geschikt zijn. De naam sierspeld refereert aan de achterzijde van de broche, die in de meeste gevallen bestaat uit een veiligheidsspeld, waarmee de broche aan de kleding wordt bevestigd. De broche werd al in de Romeinse tijd gedragen onder de naam fibula. Zowel de Romeinen, alsook de Grieken, Germanen en Kelten die in hetzelfde tijdperk leefden gebruikten regelmatig een broche of een sierspeld. De broche had in die tijd ook een functionele werking en werd vaak gebruikt om specifieke delen van de kleding bij elkaar te houden. De fibula of de broche gaf aan wat je achtergrond was en liet veel zien over de klasse en stand van de drager. Tegenwoordig wordt de broche uitsluitend nog gebruikt om de kleding te versieren.

Mooie cactus broche die je outfit helemaal afmaakt

Deze broche heeft een prachtige en glanzende uitstraling en past perfect op verschillende kleding. De broche heeft de vorm van een cactus met twee zijtakken. De cactus heeft in het midden een diepgroene kleur en heeft een goudkleurige rand aan de buitenkant. De cactus is afgewerkt met prachtige diamantjes die het sieraad een mooie glanzende uitstraling geven die absoluut in het oog springt en je outfit helemaal afmaakt. De cactus is van een relatief subtiel formaat en is 4 centimeter hoog en 2.5 centimeter breed.

17,45

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  4  stuk(s) op voorraad
Broche cactus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche cactus


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden
17,45