opc_loader

Haarpin schelp met zirkonia en inmitatie parel

Artikelnr: HS0254

Haarpin schelp met zirkonia en imitatie parel-4 stukjes als een set

Gefeliciteerd met het vinden van de leukste en mooiste haarspelden die nog geen twee euro kosten! Deze haarspelden zijn vormgegeven als een schelp en doen ieder kapsel stralen. Het schelpje is ingezet met een aantal kleine zirkonia’s die ontzettend helder zijn en met veel zorg in diamantvorm zijn geslepen. Het middelpunt van de schelp is een middelgrote imitatie parel die met zijn subtiele glans een leuk samenspel vormt met de fel schitterende zirkonia’s. Het schelpje heeft een omtrek van in totaal 2.3 centimeter en de totale lengte van de speld is 7.5 centimeter. Wanneer je meerdere van deze haarspelden tegelijkertijd in je haar draagt, geeft dit jouw kapsel een ontzettende stijlvolle uitstraling.

Een prachtige imitatie parel

Het is natuurlijk onmogelijk om een echte parel te verwerken in een sieraad dat nog geen twee euro kost. De techniek waarmee imitatie parels gemaakt worden is tegenwoordig echter zo goed dat het resultaat met het blote oog bijna niet meer van echt is te onderscheiden. Hoe goed een parel is en wat de waarde ervan zal zijn is afhankelijk van een aantal kenmerken zoals de glans, de kleur, het formaat, en de symmetrie. Wellicht de belangrijkste van voorgenoemde kenmerken is de glans. Hierdoor kan het zomaar zijn dat een kleinere parel meer waarde heeft dan een grotere parel, alleen maar omdat de glans mooier is.

Heldere zirkonia’s

Een zirkonia is een door de mens gemaakte imitatie diamant die eveneens met het blote oog bijna niet van echt is te onderscheiden. Net als met de parel is het natuurlijk onmogelijk om voor dit bedrag een echte diamant in het sieraad te verwerken. De techniek voor het maken van een imitatie diamant bootst het proces na waar moeder natuur honderden, zo niet duizenden, jaren over doet. Het resultaat is een prachtig helder steentje wat na een goede slijping prachtig glinstert in het licht en alle kleuren van de regenboog genereert.

17,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Haarpin schelp met zirkonia en inmitatie parel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Haarpin schelp met zirkonia en inmitatie parel


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden