opc_loader

Wensenlijst

Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen achteraf optie
Gratis verzending optie
14 dagen bedenktijd

Indien u de status van uw bestelling wilt weten, of u wilt iets veranderen aan een bestelling die u eerder al geplaatst heeft, dan kunt u dit terug vinden of doen door met uw account in te loggen in de webshop waar u, uw bestelling geplaatst heeft.

Als uw vraag niet via het zelf-service gedeelte beantwoord kan worden, kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier onder aan deze pagina.

 

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u gebruik hebben gemaakt van het contactformulier en na enkele dagen nog geen reactie hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma onze e-mail van Shoptrader.nl heeft geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verandert welke zorgt voor de filtering van uw e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail van ons te ontvangen, neemt u  wederom contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar elke dag van 13:00 t/m 21:00 stuurt u liever een bericht via whatsApp? dan kan dit ook onder openingtijd


ikbensieraden.nl
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
Nederland
+31 (0)639229098
info@ikbensieraden.nl
IBAN: NL18ABNA0446264644
BIC: ABNANL2A
KvK: 61502979
Btw: NL352714736B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien