opc_loader

Opaal oorbellen blauwe vuur vintage patroon met zirkonia silver plated

Artikelnr: OB0469

Opaal oorbellen blauwe vuur vintage patroon met zirkonia silver plated

Ben je op zoek naar een stel oorbellen dat eens een keer echt wat anders is? Dan zijn deze twee kleine kunstwerkjes waar je naar op zoek bent! De vlammende blauwe kleur van het synthetisch vervaardigde opaal springt direct in het oog. Het vintage design, dat rijkelijk is ingezet met subtiel fonkelende zirkonia’s, zorgt voor een goed samenspel met de opaal. Het metalen gedeelte is gemaakt van messing en voorzien van maar liefst drie lagen zilver voor een prachtige en glanzende afwerking. De breedte van iedere oorbel is elf millimeter en de hoogte is eenentwintig millimeter. Met een gewicht van slechts vijf gram per stuk voel je bijna niet dat je ze in je oren draagt.

32,65

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Het kleurrijke opaal

Opaal is een specifiek type edelsteen en is vooral beroemd vanwege de vele kleuren waar het in voor kan komen. Ook kent opaal een grote variatie in de dieptes van de kleuren en bevat het verschillende kleurtinten. Ze worden gedurende een proces van duizenden, zo niet miljoenen jaren gevormd in de spleten van rotsen en soms ook in fossielen. Echt opaal is, net als diamant, ontzettend kostbaar en vrijwel onbetaalbaar. Om het toch voor iedereen mogelijk te maken om dit mooie type edelsteen te kunnen dragen wordt het opaal dat in dit sieraad is gebruikt synthetisch vervaardigd in een laboratorium. Hier wordt het proces waar moeder natuur eindeloos over heeft gedaan nagebootst en het resultaat is een prachtige helderblauwe opaal met vlammen die met het blote oog niet van echt is te onderscheiden.

Glinsterende zirkonia’s

Alsof de messing van hoge kwaliteit, het prachtige opaal en de zilveren afwerking nog niet voldoende zijn hebben de ontwerpers van Butair deze oorbellen ook nog eens rijkelijk ingezet met subtiel glinsterende zirkonia’s. Net als het opaal zijn ook deze synthetisch vervaardigd en bijna niet van echte diamantjes te onderscheiden. Door de vakkundige slijping met vele schakeringen zullen ze prachtig glinsteren wanneer er licht op valt.

Opaal oorbellen blauwe vuur vintage patroon met zirkonia silver plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opaal oorbellen blauwe vuur vintage patroon met zirkonia silver plated


Aanbevolen Sieraden: