opc_loader

4 leuke manieren om asymmetrische oorringen te dragen

leuke ideeën om mooie asymmetrische oorringen te dragen

Mode verandert elk seizoen en soms zelfs bijna dagelijks, maar er is één ding wat opvallend lang hetzelfde is gebleven: oorbellen. Natuurlijk zijn er trends gaande in kleur en vorm van oorhangers, maar eigenlijk komt het al sinds jaar en dag op hetzelfde neer: allebei de oorbellen die je draagt zijn hetzelfde. Het was dan ook niet voor niets zo erg als je eens een keer een oorbel verloor, want dan kon je die ander ook wel weggooien. Dat is nu niet meer nodig. De oplettende sieraden liefhebber is het vast al opgevallen: de nieuwste trend van het dragen van verschillende oorbellen. We zien het steeds vaker op de catwalk, op social media, en ook in het gewone straatbeeld is het inhebben van twee verschillende oorbellen nu opgepikt. Asymmetrie is dus hip and happening. Maar twee verschillende oorbellen, ziet dat er niet gewoon een beetje rommelig uit? Nee dus, want dit is net even wat anders. Asymmetrische oorbellen zijn niet zomaar twee verschillende oorbellen in elk oor. Het zijn oorbellen die wél op elkaar lijken, maar tóch anders zijn. Het is dus duidelijk dat je een set in hebt maar de oorbel in je linkeroor is anders dan die in je rechter. Je hebt verschillende soorten asymmetrische oorbellen:

Omgekeerd

Een leuk voorbeeld van een asymmetrisch setje oorbellen zijn de sets waarbij de ene oorbel het tegenovergestelde is van een andere oorbel. Waar bij de ene oorbel de versiering aan de onderkant zit kan die dan bij de andere oorbel juist aan de bovenkant zitten. Omgekeerd dus.

Grappige setjes

Superleuk zijn ook de setjes oorbellen die van vorm misschien wel heel erg verschillen, maar toch een duidelijke link hebben met elkaar. Deze leuke setjes koop je ook op onze site. Er zijn heel veel van deze setjes te vinden die zorgen voor een subtiele, grappige touch aan je outfit. Bijvoorbeeld: In je ene oor zit een hondje, in de ander een bot. Of kies voor een leuke combinatie van een vlieger in je ene oor en het vliegertouw in je andere. Of een beertje links en een ballon in je rechteroor.

Intrigerende sets

Asymmetrische oorbellen zijn een echte blikvanger en geven een vaak een leuke, speelse look aan je oufit. Maar dat niet alleen. Asymmetrische oorbellen hoeven namelijk niet altijd grappig te zijn, ze kunnen ook intrigeren. Hoe leuk is het als mensen met je praten op een feestje en ze langzaam doorkrijgen dat er ‘iets’ is? Langzaam krijgen ze door dat je oorbellen anders zijn dan anders en dat werkt intrigerend. Zo maak je je stijl dus net even wat spannender. Wil je goed voor de dag komen op een feestje maar niet meteen kiezen voor zo’n ‘grappig’ setje? Dan kun je ook kiezen voor een set met een lange en een korte oorbel, die duidelijk wel bij elkaar horen omdat ze bijvoorbeeld dezelfde steen erin hebben zitten.

Mix en match

Een oorbel verliezen is niet meer zo erg als dat het vroeger was. Dankzij deze nieuwste trend kun je gewoon verschillende oorbellen indoen. Wanneer je verschillende setjes koopt van dezelfde soort maar in andere kleuren bijvoorbeeld kun je heerlijk mixen en matchen. Een asymmetrisch setje oorbellen is dus een echte must-have. En er is voor iedereen wel een passend setje te vinden. Het mooie is namelijk dat er veel variatie is in de asymmetrische oorbellen. Zo heb je setjes die direct in het oog springen, maar ook paren waar je net even langer naar kijkt voordat je doorhebt dat ze niet hetzelfde zijn. Hoe dan ook zorgen asymmetrische oorbellen altijd voor een extra beetje leuke aandacht en kunnen ze je outfit helemaal afmaken in de stijl die bij jou past.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.