opc_loader

Een bijzonder jaar, een bijzonder kerstcadeau: juwelen en accessoires

Leuke originele juwelen als kerstcadeau onder 50 Euro

Een bijzonder jaar, een bijzonder kerstcadeau: sieraden

Als het aankomt op het vinden van een memorabel cadeautje, zeker met Kerstmis, gaat er niets boven sieraden. Er is geen betere tijd van het jaar dan de maand december om je dierbaren te laten weten hoeveel ze voor jou betekenen. En vooral gouden sieraden zijn erg in trek tijdens de feestdagen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de warmte en charme die ze uitstralen in deze koude en donkere periode. 2020 was in alle opzichten bijzonder en als we dit jaar al iets geleerd hebben, dan is het wel dat we in deze rare pandemietijden er moeten zijn voor elkaar. Nu is het, wellicht meer dan ooit, het ogenblik om je favoriete personen te laten voelen dat je aan hen denkt. Reden te meer om je dierbaren eens goed in de watten te leggen met een éxtra speciaal cadeau, bijvoorbeeld deze Geshe Gold City sieraden.

Waarom sieraden als kerstcadeau?

Ook jij hebt het wellicht moeilijk om hét ideale kerstcadeau te vinden voor je geliefde. Je weet niet waar te beginnen met al die voorbereidingen op de feestdagen? Gebrek aan inspiratie? Hier hebben we vijf geweldige redenen om Kerstmis dit jaar nog bijzonderder te maken voor de personen die je liefhebt: • Sieraden maken mensen áltijd gelukkig! Werkelijk iedereen houdt ervan om een juweel te krijgen dat met de grootste zorg is uitgekozen. • Hoewel sieraden eigenlijk altijd een populair geschenk zijn, hebben ze de eigenschap om mensen te blijven verrassen en ontroeren. • En het enige wat je moet doen om het een unieke en persoonlijke touch te geven, is er een datum, naam of zin in laten graveren. • Halssnoeren, armbandjes, oorbellen, hangertjes en ringen, er is een sieraad voor elke smaak, stijl en portemonnee.

Kerstmis = bling bling!

Kerstmis schreeuwt gewoon glitter en bling bling uit, en straten gevuld met weelderig groen en robijnrood. Die levendige kleuren van kerstballen, slingers en kerstbomen staan voor de vreugde en de gezelligheid van het kerstfeest, en geven uiting onze goede voornemens om volgend jaar een betere plek te maken van deze wereld. Met de feestdagen is het een en al glamour en glitter wat de klok slaat en daar horen natuurlijk ook fonkelende sieraden bij. Wat dacht je misschien van deze Geshe Bling Classics New Bling sieraden? Tijdens de feestelijkheden wil je er natuurlijk op je paasbest uitzien. Tijdens de feestdagen mag het allemaal een tikkeltje uitbundiger en vrolijker. Precies daarom kiezen mensen aan de feestdis voor schitterende en glinsterende juwelen.

Zeg het met parels!

Parels zijn officieel de oudste edelstenen ter wereld en worden al eeuwen gebruikt voor sieraden. Er hangen heel wat mythes rond parels en kwatongen beweren zelfs dat ze ongeluk zouden brengen. De religieuze overlevering wil dat parels ontstonden uit de tranen van Adam en Eva nadat ze manu militari uit het aards paradijs werden gezet. Wie parelsieraden heeft, weet dat dit klinkklare onzin is. Parels staan voor wijsheid, elegantie, sofisticatie, puurheid en onschuld. Een oud gezegde luidt niet voor niets ‘Parels voor de zwijnen’, weet je wel. Met andere woorden: parels zijn er niet voor iedereen, die geef je alleen cadeau aan mensen die écht speciaal zijn voor jou!

Sieraden zijn pure emotie

Sieraden zijn wellicht het enige cadeau die met de jaren hun waarde behouden en door de dankbare ontvangers ervan voor altijd gekoesterd zullen worden. Dat is wellicht nog de beste reden waarom sieraden gewoon het ideale kerstcadeau zijn. Kerstmis anno 2020 liggen de (online) winkels weeral boordevol dingen die we niet meteen nodig hebben, maar wel wíllen. Sieraden zijn echter pure emotie! Van het moment van het zorgvuldig uitkiezen van een mooi juweel tot het moment waarop je een dierbare ermee verrast, sieraden maken iets los in een mens. En precies die prachtige herinneringen willen we onthouden van dit bijzonder jaar.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.