opc_loader

Broche takken en blaadjes unisex sierspeld sjaalspeld

Artikelnr: BG0054

Broche takken en blaadjes unisex

Of je nu een natuur liefhebber bent of niet, niemand kan ontkennen dat deze broche werkelijk een lust voor het oog is. De broche is opgebouwd in de vorm van een aantal takken en blaadjes en is erg natuurgetrouw vormgegeven. Er is door ons huismerk Geshe veel aandacht besteed aan de afwerking en het sieraad kan gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. De broche heeft een hoogte van 5,5 centimeter. Met behulp van de stevige speld bevestig je de broche eenvoudig en betrouwbaar aan je kleding.

Verkrijgbaar in twee fantastische kleuren

Een bijeenkomst van de plaatselijke natuurvereniging, een etentje met familie of vrienden of gezellig een drankje in de bar. Er is eigenlijk geen gelegenheid te bedenken waarop het dragen van deze broche zou misstaan. Wel is er rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeur door twee fantastische uitvoeringen te creëren. Deze broche is namelijk niet alleen verkrijgbaar in een stijlvolle en glamoureuze gouden kleur maar ook in een tijdloos glanzende zilveren kleur. Mocht je moeite hebben met kiezen kun je ze natuurlijk ook gewoon allebei bestellen. Zo kun je variëren met de kleur die je draagt en deze afstemmen op jouw stemming van die dag.

Een broche is een sieraad van alle tijden

Wist je dat mensen al eeuwen voor onze huidige jaartelling een broche als sieraad droegen? Ook de Romeinen gebruikten het al veelvuldig maar noemden het anders, namelijk een fibula. Dit was een soort sierspeld dat ook een praktische functie had, namelijk het sierlijk draperen van de kleding. Nadat de broche de laatste decennia wat minder populair is geweest, waarschijnlijk vanwege een wat ouderwets karakter, is het nu weer helemaal hip geworden om er eentje te dragen. Het is hierom met recht een sieraad van alle tijden te noemen.

18,85

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Broche takken en blaadjes unisex sierspeld sjaalspeld heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche takken en blaadjes unisex sierspeld sjaalspeld


Aanbevolen Sieraden: