opc_loader

Broche slak

Artikelnr: BG0052

Broche slak

Een slak staat nu niet echt bekend om de snelheid waarmee deze voortbeweegt. Het blijft echter wel een heel bijzonder diertje met unieke eigenschappen. Ons huismerk Vivienne Stone staat altijd garant voor originele ontwerpen en ook ditmaal heeft ze dat imago weer waar weten te maken. Deze broche is vormgegeven in de vorm van een sierlijke en kleurrijke slak. Het slakkenhuisje heeft zwart als basis en is op speelse wijze ingezet met steentjes van verschillende vormen en in diverse vrolijke kleurtjes. De slak zelf is rijkelijk ingezet met een aantal glinsterende zirkonia’s waardoor het sieraad prachtig fonkelt wanneer er licht op valt. Als je deze broche draagt, heb je altijd een goed excuus als je te laat bent!

Draag de broche eens op een andere manier

De laatste jaren is het dragen van een broche weer behoorlijk populair geworden. Voorheen droeg je een broche in principe alleen maar op de linker borst, dat is de plek waar ze het al eeuwen dragen. Tegenwoordig is het echter veel leuker om eens af te wisselen met de plek waar je hem opspeld. We geven je een drietal suggesties:

1. Op je tas of hoed! Als je de broche op een accessoire speld dat je bij je draagt, geef je deze een hele eigen unieke draai. Het mooiste is wel om een accessoire te gebruiken dat uit één kleur is gemaakt en om een tegengestelde kleur te gebruiken, bijvoorbeeld wit voor deze slak.

2. Het is ook erg leuk om de broche eens in je haar vast te maken. Dit kan het beste als je een stevige knot maakt van je haar. Het moet immers wel een beetje dik zijn anders glijdt die er zo weer uit. Erg leuk maar pas op dat je hem niet verliest!

3. De derde en laatste tip die we geven is om hem op je das te spelden. Hierbij geldt hetzelfde als bij tip 1; gebruik tegengestelde en effen kleuren voor het beste resultaat.

16,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Broche slak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche slak


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden
16,95