opc_loader

Goudkleurige broche schelp met zirkonia

Artikelnr: BG0008

Broche schelp

Heb je altijd al eens een keer een stukje van de zee op je borst willen spelden? Maak dan nu gebruik van deze unieke gelegenheid en bestel deze prachtige broche die gemaakt is in de vorm van een schelp. De ontwerpers van Sweet Core hebben veel aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk vormgegeven van de schelp en dat is ze dan ook uitermate goed gelukt. De subtiele parelmoer kleur met blauwe tinten combineert uitstekend met vrijwel ieder kledingstuk. Met een hoogte van 3.5 centimeter en een breedte van 2.2 centimeter valt het sieraad goed op zonder dat het te overheersend aanwezig is.

Goudkleurige accenten en glimmende zirkonia

Naast de in het oog springende schelp die overduidelijk het hoofdthema vormt, is de schelp op sierlijke wijze ingezet in goudkleurig materiaal van goede kwaliteit. Het materiaal is bevestigd aan de bovenzijde van de schelp en loopt er in een vloeiende krul omheen. Door de intensieve afwerking heeft het een prachtige glans gekregen en is goed bestand tegen krassen of andere beschadigingen. Om de broche compleet te maken zijn er aan de onderkant van de voorzijde een vijftal glinsterende zirkonia’s ingezet. Dankzij de zorgvuldige slijping met vele schakeringen ontstaan er prachtige kleuren wanneer het zonlicht dit sieraad weet te vinden.

Het ontstaan van schelpen

Schelpen worden gemaakt door weekdiertjes die in het water leven zoals mosselen, slakken en oesters. Eigenlijk is de schelp een soort skelet zoals wij dat ook hebben maar dan aan de buitenkant van het lichaam. Het vormt een uitstekende bescherming voor het kwetsbare diertje. Een weekdiertje wordt niet met zijn schelp geboren maar maakt deze helemaal zelf gedurende zijn leven. Het materiaal dat hij hiervoor gebruikt is voornamelijk kalk dat het beestje aan het water onttrekt. Gedurende zijn leven is hij voortdurend bezig om de schelp dikker te maken en vervolgens aan de binnenkant weer groter te maken. Hierdoor wordt de schelp steeds groter en blijft hij perfect passen.

22,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Goudkleurige broche schelp met zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Goudkleurige broche schelp met zirkonia


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden