opc_loader
Sieraden aanbieding

Broche groene erwten

Artikelnr: BG0001

Broche groene erwten

Deze kleurrijke broche van Geshe is met ontzettend veel oog voor detail vormgegeven en erg origineel qua ontwerp. De broche is namelijk ontworpen in de vorm van een peultje, compleet met erwten, takjes en twee blaadjes. Een realistisch vormgegeven peultje met een lichtgroene kleur vormt het middelpunt van dit sieraad. Aan de binnenzijde is het peultje goudkleurig en zijn vier glanzende witte balletjes ingezet die de erwten symboliseren. Boven het peultje is op speelse wijze een goudkleurige tak gevormd met een tweetal hartvormige blaadjes. Er is veel aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk houden van de vormen gelijk aan de plant waar peultjes aan groeien. Het sieraad is 3.4 centimeter breed en 4.2 centimeter hoog.

De broche is terug van weg geweest

Veel mensen associëren een broche met een stoffig en saai sieraad. Dat is niet geheel onbegrijpelijk aangezien je ze tot voor kort voornamelijk bij bejaarden die niet met hun tijd waren mee gegaan kon aantreffen. Die periode is inmiddels verleden tijd en de broche is weer helemaal terug van weg geweest. We zien dan ook een stijgende populariteit onder vrijwel alle leeftijdsgroepen en dat heeft een gunstig effect op de broches die op de markt komen. Mocht je verder weinig met peultjes of erwten hebben, kijk dan vooral even verder in onze ruime assortiment verbeeldende broches.

De erwt, een stokoude groente

Aangezien deze broche duidelijk in het thema peul met bijbehorende erwten is uitgevoerd geven we je een paar leuke weetjes over deze stokoude groente. Wist je bijvoorbeeld dat we op basis van archeologische vondsten kunnen inschatten dat de mensheid al meer dan tienduizend jaar erwten verbouwd? De oudste vondsten zijn gedaan in het Midden-Oosten en daar is waarschijnlijk ook de oorsprong naar te herleiden. Een volkswijsheid is dat erwten gunstig zijn voor de vruchtbaarheid. Dat is een begrijpelijke wijsheid aangezien de erwt normaal gesproken zal ontkiemen tot een plant en dus boordevol energie en voedingsstoffen zit.

18,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Broche groene erwten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broche groene erwten


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden