opc_loader

Synthetische opaal ketting hanger kat met blauwe vuur silver plated

Artikelnr: HG0063

Synthetische opaal ketting hanger kat met blauwe vuur

Deze hanger voor aan je ketting is gemaakt in de vorm van een schattig katje ingezet met blauw vlammende opaal steentjes. De basis is gemaakt van een sterke zilverkleurige legering die met veel zorg is vormgegeven en afgewerkt, op de achterzijde is gewilde Sterling 925 logo te lezen. Tijdens de afwerking is het geheel voorzien van een extra geharde laag waardoor het ontzettend kleurvast en krasbestendig is geworden. In totaal zijn er een viertal synthetisch vervaardigde opaal steentjes met verschillende speelse vormen ingezet. De lengte van dit sieraad is dertig millimeter en de breedte is twaalf millimeter.

Opaal, een bijzonder soort edelsteen

Opaal wordt veelal gevonden in Australië en is een zeer bijzondere edelsteen. Wat deze soort edelsteen uniek maakt zijn de felle kleuren die vanuit het binnenste van de steen zichtbaar zijn als een soort vlammen. Het woord opaal is afkomstig van Indiaanse woord “Upala” wat letterlijk vertaald edelsteen betekend. Opaal is een ontzettend kostbare edelsteen die op natuurlijke wijze in een tijdsbestek van duizenden jaren wordt gevormd. Tegenwoordig zijn we in staat om dit proces in een laboratorium na te bootsen. Hierdoor kunnen we opaal maken in alle kleuren en vormen die op het eerste gezicht bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Een ander voordeel is dat het vele malen goedkoper is waardoor het mogelijk is om voor weinig geld een prachtige synthetische opaal te dragen.

Stel je eigen sieraad samen

Deze leuke hanger is eenvoudig te bevestigen aan een ketting, zo lang deze maar door de ring van de hanger past. Wanneer je op deze website kijkt bij het gedeelte kettingen zal je daar een groot assortiment aantreffen. Zoek simpelweg de ketting uit die je het mooist vind staan bij deze hanger en maak zo je eigen unieke combinatie. Heb je nog de beschikking over een leuke ketting is het natuurlijk ook mogelijk om deze hanger gewoon los te bestellen.

26,35

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad
Synthetische opaal ketting hanger kat met blauwe vuur silver plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synthetische opaal ketting hanger kat met blauwe vuur silver plated


Aanbevolen Sieraden: