opc_loader

Synthetische opaal ketting hanger hondje met bot silver plated

Artikelnr: HG0073

Synthetische opaal ketting hanger hondje met bot

Men zegt dat de hond altijd de spiegel van onszelf is. Maak daarom van jezelf een sieraad en draag jouw liefde voor deze trouwe viervoeters uit met deze fantastische hanger voor aan een ketting. De basis van de hanger is gemaakt van een sterke zilverkleurige legering. Het is kleurvast en krasbestendig dankzij de geharde laag waarmee het is afgewerkt. Op het lichaam van het hondje zijn een drietal synthetisch verkregen opalen ingezet. De opalen zijn stuk voor stuk uniek van vorm en hebben alle drie een andere kleur, te weten wit, blauw en rood / roze. Dankzij de speciale bewerking hebben ze een vlammend effect gekregen.

Eenvoudig te bevestigen

Je kunt deze hanger bevestigen aan iedere ketting die door het oogje past. Aan de bovenzijde van de hond is een klein ringetje bevestigd waar een botje aan vastzit dat gemaakt is van dezelfde zilverkleurige legering. Aan de achterzijde van dit botje is het oogje gemaakt waar je ketting eenvoudig maar op stevige wijze doorheen kunt halen. Dankzij de uitgemeten positionering van het botje ten opzichte van het lichaam van de hond is deze exact in balans en zal het hondje horizontaal aan de ketting hangen.

Leuke weetjes over honden

Als je deze hanger leuk vind, is de kans erg groot dat honden jouw favoriete dieren zijn, daarom geven we je wat leuke weetjes over honden. Wist je bijvoorbeeld dat honden zo goed kunnen ruiken dat ze zelfs ziektes kunnen ruiken zoals bijvoorbeeld diabetes? Wist je ook dat honden tot wel 250 verschillende woorden kunnen onthouden en begrijpen? Wist je dat kleine hondjes gemiddeld een stuk langer leven dan grote honden? Wist je dat bijna de helft van alle honden weleens (stiekem) in het bed van hun baasje slaapt? En wist je dat honden wel degelijk kunnen zweten? Dat doen ze namelijk via de onderkant van hun poten!

23,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Synthetische opaal ketting hanger hondje met bot silver plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synthetische opaal ketting hanger hondje met bot silver plated


Aanbevolen Sieraden: