opc_loader

Opaal ketting hanger synthetische blauwe vuur vintage stijl

Artikelnr: HG0003

Opaal ketting hanger synthetische blauwe vuur vintage stijl

Wanneer je zelf nog de beschikking hebt over een mooie ketting maar wel een keer wilt variëren met een leuke en unieke hanger lees dan vooral verder! Deze ketting hanger is gemaakt in vintage stijl door ons gerenommeerde huismerk Butair. Het gedeelte waar de ketting doorheen kan worden gehaald heeft een prachtige vintage gravure en is zorgvuldig ingezet met een druppelvormige synthetische blauwe opaal. Daaronder hangt een grotere ovale blauwe opaal die ook is ingezet in zilverkleurig materiaal. Zowel de beide synthetische opalen als de gebruikte materialen voor de zilverkleurige legering zijn van zeer goede kwaliteit en uiterst kleurvast. De breedte van de hanger is 1.9 cm en de gezamenlijke hoogte 2.8 centimeter. Met een totaal gewicht van slechts zes gram blijft de ketting comfortabel om te dragen.

Gemaakt in vintage stijl

Dit sieraad heeft een onmiskenbare vintage uitstraling wat het volledig uniek maakt, maar wat is vintage nu eigenlijk? Onder vintage verstaan we sieraden (maar ook bijvoorbeeld kleding of schoenen) die vroeger populair waren, dit kan soms wel honderden jaren geleden zijn. Regelmatig ontstaat er voor sommige oude stijlen tegenwoordig opnieuw interesse. Producten worden dan opnieuw in dezelfde stijl van die tijd gefabriceerd en verkrijgen daardoor een zekere stilistische waarde. Een sieraad dat in een dergelijke stijl is gemaakt noemen we daarom een vintage sieraad.

Ingezet met synthetische opalen

In deze hanger zijn twee synthetische opalen verwerkt. Eén heeft een druppelvorm en de andere heeft een ovale vorm. Beiden zijn voornamelijk blauw van kleur en hebben een soort vlammend effect. Een opaal is een type edelsteen dat normaal gesproken erg kostbaar is. Tegenwoordig is het mogelijk om synthetisch opaal in laboratoria te vervaardigen en dat is erg prettig. Hierdoor is het nu namelijk mogelijk om sieraden te dragen waarin opaal is ingezet dat met het blote oog bijna niet van echt te onderscheiden is, voor een wel erg aantrekkelijke prijs.

34,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Materiaal: Legering, Zilver 925, Semi-precious stene en Synthetische blauw opaal

Gewicht: 5g

Maat: Hanger Lengte: 2.8cm

Meer informatie: verzilverd

Opaal ketting hanger synthetische blauwe vuur vintage stijl heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opaal ketting hanger synthetische blauwe vuur vintage stijl


Aanbevolen Sieraden: