opc_loader

Synthetische Opaal ketting hanger witte vuur dolfijn

Artikelnr: HG0066

Let op: Ketting is niet inbegrepen!

Mooie synthetische opaal ketting hanger met dolfijn

Er zijn maar weinig mensen die niet van dolfijnen houden. Dolfijnen staan bekend als zeer geliefd bij de mensen. Er zijn veel verhalen over mensen wiens leven gered is door een dolfijn en andere situaties waaruit blijkt dat er altijd een bijzondere band bestaat tussen mens en dolfijn, zoals bijvoorbeeld de therapieën die op de Nederlandse Antillen worden aangeboden als ondersteunende behandelingen voor onder andere autistische kinderen.

Dit slimme zoogdier is mede hierdoor dan ook een geliefde vorm voor verwerking in sieraden. Zoek jij een sieraad die jou herinnert aan die vakantie of reis waarmee je ooit met dolfijnen gezwommen hebt of een tour hebt gedaan waarbij je dit prachtige dier gezien hebt? Heb jij een bijzondere herinnering met een dolfijn gehad en wil je dit graag bij je dragen? Of ben je op zoek naar een prachtig sieraad in schitterende kleuren? Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is deze hanger een absolute must have voor jouw collectie.

Bijzonder sieraad met extra betekenis en positieve werking

Dit product wordt geleverd zonder ketting, wat als voordeel heeft dat je zelf een bijpassende ketting kunt aanschaffen naar keuze. De hanger is zilverkleurig en is in de contouren van de dolfijn gevuld met synthetische opaal, wat dit sieraad een prachtige look geeft.

Opaal is een mineraal met een mysterieuze kleur die vaak een bijzondere gloed heeft. In dit sieraad is synthetische opaal verwerkt met lichtblauwe en paarstinten, wat er verschillend uitziet afhankelijk vanaf waar je kijkt en hoe het licht op het sieraad valt. De kleur maakt deze hanger erg bijzonder en extra speciaal. De dolfijn is 26 mm hoog en 20 mm breed, wat het een erg subtiel sieraad maakt om aan een mooie fijne ketting over de kleding te dragen. Door de verschillende kleurinvallen van het gebruikte synthetische opaal, is deze hanger te combineren met zeer veel verschillende kleuren kleding en past de hanger vrijwel overal bij.

Opaal heeft naast de bijzondere kleuren ook nog een bijzondere kracht volgens sommigen. Er zijn diverse verhalen te vinden, waar het gebruik en het dragen van opaal wordt gelinkt aan een positieve invloed op het chakra. In diverse alternatieve geneesmiddelen wordt opaal verwerkt en gebruikt voor haar helende werking. Opaal wordt daarnaast ook in verband gebracht met de astrologie en de sterrenbeelden: Ram, Kreeft, Waterman, Vissen, Schorpioen en Boogschutter.

36,35

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Synthetische Opaal ketting hanger witte vuur dolfijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synthetische Opaal ketting hanger witte vuur dolfijn


Aanbevolen Sieraden: