opc_loader

Opaal ketting hanger blauwe vogel met synthetische blauwe vuuropaal

Artikelnr: HG0005

Opaal ketting hanger blauwe vogel met synthetische blauwe vuuropaal

Deze prachtige zilverkleurige hanger is een mooie toevoeging aan iedere ketting. De hanger is zorgvuldig uit één stuk vervaardigd en heeft de vorm van een sierlijke vogel gekregen. De vogel is met ontzettend veel oog voor detail gemaakt en heeft uiterst subtiele vormen. Het lichaam van de vogel is vakkundig ingezet met een grote synthetische blauwe opaal. Deze opaal vormt het speerpunt van deze hanger, het is dan ook een prachtige edelsteen waarin meerdere heldere blauwtinten te onderscheiden zijn. De vogel zelf heeft een breedte van 24 millimeter en een hoogte van 35 millimeter. Als de lus, waarmee de hanger aan de ketting bevestigd kan worden, meegeteld wordt is de totale hoogte 45 millimeter. Het gewicht van dit sieraad is slechts 4.5 gram en is dus erg comfortabel om te dragen.

34,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Een prachtige blauwe opaal

Opaal valt onder de familie van kwarts en is daarmee een soort edelsteen. Opaal is vooral beroemd vanwege het feit dat het in veel verschillende kleuren voorkomt. Zo kan je ze vinden in het wit of zelfs kleurloos, in het geel, bruin, zwart, groen, rood en natuurlijk blauw zoals in dit sieraad is verwerkt. Waar opaal nog meer bekend om staat is dat het veelal verschillende dieptes van kleuren en kleurtinten heeft. Dit type edelsteen ontstaat voornamelijk in spleten van rotsen maar kunnen we ook terugvinden in fossielen, opaal bevat een opvallend grote hoeveelheid water.

Diepere betekenis van de blauwe vogel

Niet alleen is de blauwe vogel op zich zelf erg mooi om te zien, een blauwe vogel heeft ook een diepere symbolische betekenis. Zo staat het bijvoorbeeld symbool voor geluk. Geluk dat mensen meestal ver van zichzelf vandaan zoeken terwijl het meestal dichtbij en in simpele dingen kan worden gevonden. Wanneer iemand droomt over een blauwe vogel kan dit betekenen dat die persoon vaak depressief is geweest. De blauwe vogel symboliseert dan de bevrijding uit iets zwaars en donker om vervolgens in vrijheid weg te vliegen.

Opaal ketting hanger blauwe vogel met synthetische blauwe vuuropaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opaal ketting hanger blauwe vogel met synthetische blauwe vuuropaal


Aanbevolen Sieraden: